Groepslessen Fysio2Fit

HIIT training

HIIT training staat voor High Intensity Interval Training.  Tijdens deze trainingen die korter maar veel intensiever zijn dan reguliere trainingen wordt vooral een aanspraak gedaan op het calorieverbruik en het verbeteren van conditie. Bij Fysio2Fit worden de trainingen gegeven door onze personal trainer binnen een kleine groep van maximaal 12 personen, zodoende is er veel persoonlijke aandacht voor de kwalitatieve uitvoering van de oefeningen. Door te trainen in kleine groepen met een personal trainer haal je meer uit je training,  je traint effectiever en bent minder tijd kwijt! HIIT trainingen worden gegeven in circuit vorm.

De trainingen zijn voor ieder instap niveau toegangkelijk, door de kleine groepen kunnen we makkelijk variëren in het niveau dat bij jou past. Kom langs en ervaar hoe leuk en lekker deze trainingen zijn!

HIIT sport

Deze HIIT vorm is gelijk aan de normale HIIT, echter sportspecifieker en intensiever, de les duurt ca 45 min!

Fysio Fit

Fysio Fit is bedoeld voor mensen die willen sporten en aan hun lichaam en of klachten willen werken. De intensiteit en oefeningen worden per individu samengesteld door de personal trainer/fysio.  Voor deze trainingen kan je alleen instromen via onze fysiotherapeuten, gezien we beperkt ruimte hebben in de groepen. Op deze manier kunnen we onze kwaliteit waarborgen.

Circuit training (momenteel niet aangeboden)

Circuit training is een vorm om je hele lichaam te trainen. De oefeningen zullen variëren van makkelijk tot moeilijk en is op eigen tempo uit te voeren. Het heeft als doel de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. De trainingen duren 45 minuten per sessie. Bij Fysio2Fit worden de trainingen gegeven door onze personal trainer binnen een kleine groep van maximaal 12 personen, zodoende is er veel persoonlijke aandacht voor de kwalitatieve uitvoering van de oefeningen.

Trainingstijden

Dag Tijd Soort training
Maandag 9.00 – 9.30 uur HIIT
19.00 – 20.00 uur Fysio Fit*
20.15 – 20.45 uur HIIT
Dinsdag 19.15 – 19.45 uur HIIT
20.00 – 20.30 uur HIIT
Woensdag 19.30 – 20.30 uur Fysio Fit
Donderdag 18.30 – 19.00 uur HIIT
  19.15 – 20.15 uur Fysio Fit
20.30 – 21.00 HIIT
Zaterdag 9.15 – 9.45 uur HIIT
10.30 – 11.30 uur Fysio Fit
Personal training op afspraak

* Fysio Fit voor sporters die via de fysiotherapie instromen

 

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen