Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

We gaan de bilspieren aanpakken!

Tijd voor Booty!

Booty, simpel gezegd, gaat over het krijgen van mooie en sterke benen, billen en buik! Als we praten over “booty” in de fitnesswereld, bedoelen we het vormgeven en versterken van deze delen van het lichaam. Dus als je meedoet aan een booty workout, richt je je op oefeningen die speciaal zijn ontworpen om je benen, billen en buikspieren te versterken. Dit betekent squats, lunges, en andere bewegingen die ervoor zorgen dat deze spieren goed werken en er strakker uitzien.

In onze Booty lessen draait alles om kracht, vorm en natuurlijk die geweldige booty! Laat je leiden door energieke beats terwijl onze instructeurs je door uitdagende oefeningen leiden. Versterk je bilspieren, lift je billen en verstevig je buikspieren terwijl je samen met anderen werkt aan je doelen!

De Voordelen van Booty

Door regelmatig deel te nemen aan Booty workouts, zul je al snel de voordelen ervaren. Je zult merken dat je algehele kracht en vorm verbeteren, met een speciale focus op je benen, billen en buikspieren. Als een leuke bijkomstigheid, zal je ook vetten en koolhydraten verbranden tijdens de les, wat kan bijdragen aan gewichtsverlies en het vormgeven van je figuur.

Wat nog beter is? Met de nadruk op krachttraining zie je geleidelijk aan verbeteringen in je lichaamsvorm, waardoor je je zelfverzekerder en energieker voelt. En het mooiste van alles is dat je op je eigen tempo kunt deelnemen, zonder druk. Het draait allemaal om plezier hebben en genieten van elke beweging!

Booty

Highlights

  • Verbeter je bilspieren en benen
  • Werk aan je conditie
  • Werk aan een goede houding
  • Gezellig op muziek
  • In groepsverband
  • Op eigen tempo

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

18.45 – 19.30

Nienke

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

De instructeurs

Nienke Nieboer

Ontdek Booty bij Fysio2Fit

Tijd om die booty aan te pakken!

Met onze Booty work-outs helpen we je om je bilspieren te versterken, je lichaamsvorm te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Wil je een proberen of booty iets voor jou is? Neem contact op voor een gratis proefles.