Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

Body Support

Gezondheid op nummer één

WORD FITTER MET VOEDINGSADVIEZEN

Dit programma is gericht op een duurzame leefstijlverandering. Dat wil vooral zeggen dat het een verandering is die je je leven lang kunt volhouden. Het is geen diëet maar het zijn slimmere product keuzes die je maakt, je leert nieuwe gewoontes en je krijgt nieuwe inzichten in lekker en gezond eten waarbij je niet lang in de keuken hoeft te staan. Wij zijn ervan overtuigd dat je een manier moet vinden die bij je past, omdat je anders snel afhaakt en terugvalt in oude gewoontes. Samen met jou gaan we kijken wat bij jou past en hoe jij je kilo’s kwijt gaat raken. Ook kan je ervoor kiezen om op gewicht te blijven, of misschien heb je juist wel als doel om aan te komen. Ook daar kunnen we je mee helpen.  

Ben je er klaar voor? Zet de eerste stap naar Body Support

De voordelen van Body Support

  • Op een verantwoorde manier afvallen / aankomen
  • Zonder hongergevoel & je krijgt meer energie
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • Blijvend resultaat
  • Je hebt een motiverende coach
  • Eten wat jij lekker vindt, Incl. handige app!

Voedingsschema

Wij maken een voedingsschema voor de hele week en zorgen met onze hightech meetapparatuur dat we precies weten hoe jouw lichaamssamenstelling ervoor staat. Door deze meting kunnen wij precies inschatten welke hoeveelheden voeding jij nodig hebt om prima te kunnen leven en ondertussen toch nog af te vallen. De calorieën die jij nodig hebt om geen honger te hebben en toch af te vallen schrijven wij voor in de menu’s. De apparatuur geeft daarbij precies aan waar de probleemgebieden liggen en van daaruit maken we samen een plan hoe we daar mee aan de slag kunnen gaan. Op deze manier is afvallen geen ergernis maar een nieuwe manier van leven! 

Samen met je coach + app!

Samen met een coach ga je aan de slag: of je nu wilt afvallen, juist in balans wilt blijven of meer spieren en vorm wilt krijgen, het is allemaal mogelijk. Je coach maakt aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je coach voor jou samenstellen in je weekmenu. Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Zet vandaag jouw eerste stap!

Ontdek de voordelen van Body Support

Zet vandaag nog jouw eerste stap naar een gezonder en fitter leven. Kies voor een vrijblijvend informatiegesprek zodat we kennis kunnen maken en jouw wensen en behoeften te kunnen bespreken.