Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Voetmassage

Het is tijd voor ontspanning

Maak tijd voor een voetmassage

Heb je last van pijnlijke en vermoeide onderbenen en voeten? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. Om energie terug te brengen in je lichaam, biedt deze massage van je voeten en onderbenen een heerlijke en vooral ontspannende ervaring. Je voeten dragen je immers een groot deel van de dag, dus waarom zou je ze niet eens belonen? Je zult merken dat je niet alleen je voeten beloont, maar ook je algehele welzijn verbetert.

Voor een goede doorbloeding

Deze massage biedt niet alleen ontspanning voor je voeten en benen, maar voor je hele lichaam. Het bevordert een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in je lichaam. Als voorbereiding en ondersteuning van de massage ontvang je eerst een heerlijk voetbad. Een massage van de onderbenen en voeten brengt rust en brengt je even in contact met jezelf.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen over de massages

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken niet, maar bij verschillende contra indicaties wel. Dit zijn redenen waarom iemand helemaal niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Tenzij toestemming aanwezig van de behandelende arts of specialist. Wanneer wij niet of verkeerd ingelicht worden, kunnen wij niet aansprakelijk gessteld worden voor schade of letssel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.

Denk aan de volgende indicaties: koorts, infectieziekten, ziekte met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huisaandoening, slechte algemene gezondheid, extreme vermoeidheid, bij te veel bij, in behandeling voor kanker, ernstige hart- en vaatziekten en wanneer je antibiotica slikt.

Bij absolute plaatselijke contra indicaties worden niet gemasseerd op deze plek. Dit gaat om: plaatselijke ontstekingen, wonden, vaataandoeningen, spataderen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels en trombose.

In principe mag je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter hebben wij ervoor gekozen om helemaal niet te masseren tijdens de zwangerschap. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassages. Wij verwijzen je graag naar hen door.

Reserveer nu je ontspannende massage

Ontdek de voordelen van massage

Regelmatige massages bieden een breed scala aan voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit en verlichting van pijn. Daarnaast kunnen massages helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Kortom, massage is een uitstekende manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Maak snel een afspraak voor een ontspannende massagesessie en ervaar zelf de voordelen!