Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Spinning

Bereid je voor op een rit vol adrenaline en energie met onze spinningles!

Tijd voor Spinning!

Fietsen is een activiteit die we allemaal kennen, maar onze indoor spinninglessen tillen dit naar een compleet nieuw niveau. Wat maakt deze lessen zo uniek? Het is de perfecte balans tussen hoogwaardige trainingsinhoud en een onvergetelijke ervaring!

In onze spinninglessen draait alles om meer dan alleen bewegen; het gaat om de totale beleving die je meeneemt naar een hoger niveau en je in staat stelt om grenzen te verleggen. Een avondje in de sportschool zal niet langer als een verplichting aanvoelen, maar eerder als een moment waar je naar uitkijkt.

Spinning

Bij Spinning draait alles om het trotseren van intensieve intervaltrainingen op het ritme van krachtige beats, allemaal vanaf een stationaire fiets. Het is een indoor fietservaring die je hartslag verhoogt, je uithoudingsvermogen verbetert en de calorie├źn doet wegsmelten als sneeuw voor de zon. Maar de voordelen van Spinning gaan verder dan alleen een geweldige workout; het versterkt je cardiovasculaire systeem, bouwt spierkracht op in je benen, vermindert stress en is geschikt voor elk fitnessniveau. Het is jouw ticket naar een fit, energiek en voldaan gevoel na elke sessie!

Spinning

Highlights

  • Calorieverbranding
  • Geschikt voor alle niveau’s & leeftijden
  • Op jouw eigen tempo
  • Versterk de beenspieren; de quadriceps, hamstrings, kuiten en bilspieren.
  • Verbeter je algehele conditie
  • Laag blessurerisico

Lesrooster

Maandag

19.45 – 20.30

Janet

Dinsdag

09.45 – 10.30

Nikolet

Woensdag

18.45 – 19.30

Lieke

Donderdag

19.30 – 20.15

Lieke

Vrijdag

08.45 – 09.30

Luuk

09.45 – 10.30

Luuk

Zaterdag

Zondag

09.15 – 10.00

Nikolet

10.05 – 10.50

Ramon

De instructeurs

Janet Toonder

Nikolet Hamming

Lieke Balkema

Luuk Weijsenfeld

Ramon Kauw

Ontdek Spinning bij Fysio2Fit

Trap, sprint en geniet!

Met onze dynamische groepslessen, ondersteund door deskundige begeleiding en een levendige ambiance, zijn we er klaar voor om je te begeleiden naar jouw fitnessdoelen terwijl je elke minuut intensief geniet. Benieuwd of Spinning jouw nieuwe favoriete work-out wordt? Neem contact met ons op voor een gratis proefles en ervaar zelf de kracht van Spinning!