Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Wij denken graag met je mee!

We hebben een lijstje met veelgestelde vragen voor je klaarstaan, met daarbij natuurlijk de antwoorden. Wellicht ben je al wat tegengekomen op de pagina’s. Het gaat hierbij om vragen die kunnen variëren tussen onze eGym, voedingsadvies, fysiotherapie en meer. Maar hé, als jouw brandende vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We staan klaar om je te helpen!

Veelgestelde vragen Studio Fysio2Fit

Neem even contact met ons op, in gevallen van ziekte en blessures kunnen we (bijna altijd) direct je abonnement pauzeren. Neem hiervoor even contact met ons op via ons contactformulier, je ontvangt binnen 5 werkdagen een reactie van ons.

Je kunt lid worden van onze locatie in Uithuizen door contact met ons op te nemen voor het plannen van een intake. Zodra jij je startdatum weet kun jij je abonnement aanschaffen. Zo betaal je niet eerder dan dat je start met sporten en toegang hebt tot onze locatie. Zie hier onze lidmaatschappen voor Uithuizen.

Jazeker is dit mogelijk. Je kunt een testmoment inplannen voor de eGym. Dit kun je doen door online jezelf in te plannen of contact met ons op te nemen. Het is niet mogelijk om op vrije inloop te komen gezien er niet altijd begeleiding aanwezig is en daarbij vinden wij het ook fijn om op afspraak te werken zodat we alle tijd voor je hebben!

Nee dit is niet mogelijk. Gezien op onze locatie niet altijd begeleiding aanwezig is en je wel 24/7 bij ons kunt sporten zit hier een systeem aan gekoppeld. Tijdens jouw intake krijg jij hier meer informatie over. Dit zorgt er voor dat jij met je eGym bandje toegang krijgt tot onze studio. Op deze manier kunnen niet-leden niet zomaar de Studio binnenkomen.

Wij zijn altijd 24/7 geopend, ook op feestdagen. Echter zullen er geen begeleide uren zijn op feestdagen.

Hoe kan ik veilig , snel en op een effectieve manier trainen?

Ontdek EGym!

Bij Studio Fysio2Fit in Uithuizen bieden we eGym aan, een geavanceerd trainingsconcept dat gebruikmaakt van hoogwaardige apparatuur. Met 8 eGym apparaten tot je beschikking kun je efficiënt en effectief trainen in maar 32 minuten per keer. Onze locatie is 24/7 toegankelijk, waardoor je op het beste moment voor jou kunt sporten. eGym maakt gebruik van geautomatiseerde systemen die jouw trainingen personaliseren en je voortgang bijhouden. Zo makkelijk we het je dan ook lekker makkelijk en leuk! Ervaar zelf de voordelen van eGym voor jouw fitnessdoelen bij Studio Fysio2Fit in Uithuizen!