Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

egym bij Studio Fysio2fit

eGym, een leven lang fit!

Snel fit in 2x 32 minuten per week

Ideaal voor als je graag fit wilt blijven, maar niet weet waar te beginnen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of aan het begin staat van je fitnessavontuur, eGym biedt een geavanceerde en op maat gemaakte trainingservaring. Ontdek hoe eGym jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken en geniet van een leven vol vitaliteit en kracht. Dankzij eGym word je niet alleen fitter, maar blijf je ook in topconditie. Het is geschikt voor alle leeftijden, waardoor het uitermate geschikt is voor 30-plussers.

Want wist jij dat je spierkracht vanaf je 25ste levensjaar afneemt?

Ontdek de voordelen van eGym

 • Zeer geschikt voor 30+
 • Fit worden en fit blijven
 • Eenvoudig, veilig en effectief
 • Volledig afgestemd op jouw lengte, lichaamsbouw en doelstellingen
 • Alles staat voor je ingesteld, jij hoeft alleen nog maar te bewegen
 • Optimale begeleiding van onze coaches
 • Periodieke lichaamsmetingen
 • Altijd en overal inzicht in je trainingsresultaten
 • Bevordert een snel herstel na blessures
 • Ook geschikt voor mensen met een aandoening of welvaartziektes
 • eGymmen wanneer het jou uitkomt
 • Periodieke momenten met onze coaches voor optimaal resultaat

Egymmen in onze studio

Met onze eGym tillen we jouw training naar een hoger niveau met geavanceerde technologieën. Met jouw persoonlijke polsbandje heb je toegang tot jouw eigen trainingsprogramma en worden de apparaten automatisch aangepast aan jouw persoonlijke instellingen. Zo geniet je van een training op maat die efficiënt, effectief en veilig is, en dat alles doen we met een glimlach!

In studio Fysio2Fit beschikken wij over 8 eGym-apparaten en daarbij ook nog een aantal cardio-apparaten waar jij jouw perfecte training op kunt doen.

24/7 toegang

Onze gloednieuwe studio is 24/7 geopend voor leden. Wanneer jij lid wordt zal er altijd eerst een intake plaatsvinden. Tijdens deze intake stellen we niet alleen in voor de eGym, maar koppelen we je ook aan ons beveiligde systeem zodat alleen jij toegang hebt wanneer je maar wilt.

Veiligheid staat bij ons voorop! Om ervoor te zorgen dat onze 24/7 geopende locatie veilig is, hebben we verschillende maatregelen genomen. Zo werken we met noodknoppen op de eGym en keycords met noodknoppen. We vertellen je hierover graag meer tijdens je bezoek.

We streven ernaar om een veilige omgeving te bieden voor al onze leden, ongeacht het tijdstip van de dag of de nacht waarop ze ervoor kiezen om te trainen.

Deze uitleg hoef je nog niet direct te onthouden, dit leggen we je rustig uit wanneer je een intake bij ons hebt.

Moet ik eerst contact met jullie opnemen of kan ik direct een abonnement aanschaffen?

We raden je aan eerst contact met ons op te nemen, zo kunnen we samen met jou je intake plannen. Op de dag van de intake zal je abonnement ingaan. Wanneer je eerst je abonnement aanschaft zal deze al van start gaan zonder dat je er gebruik van kan maken, en dat is natuurlijk zonde!

Periodieke Lichaamsmetingen


Bij Studio Fysio2Fit geloven we in het belang van periodieke lichaamsmetingen met onze geavanceerde InBody meetapparatuur. Deze meting vindt altijd plaats tijdens de intake, waar we de basis leggen voor jouw persoonlijke trainingsprogramma. Maar dat is niet alles! Na elke 24 keer sporten, wanneer je klaar bent om over te stappen naar een nieuw programma, zal er er weer een nieuwe meting plaatsvinden.

Deze metingen zijn ook inbegrepen bij ons Body Support programma.

egym VS vrije fitness

De eGym staat gelijk voor je klaar. Met het scannen van je polsbandje staat het apparaat gelijk goed ingesteld. Je hoeft nergens meer over na te denken, alleen nog maar zelf te bewegen. Op deze manier train je het meest effectief op de veiligste manier.

Bij een vrije training dien je zelf alle apparaten in te stellen, je trainingsgewicht te onthouden en instellen. Daarnaast is er sneller kans op het uitvoeren van een onjuiste training, voornamelijk als je er niet zo bekend mee bent. Ook zul je in onze vrije fitness langer met je training bezig zijn, met onze eGym ben je in 32 minuten namelijk al klaar, super snel toch?

Gezien onze focus ligt op veilig en effectief sporten zul je in onze Studio weinig vrije fitness apparaten tegenkomen, er is cardio-apparatuur aanwezig om aan jouw conditie te werken of om even een lekkere warming up te doen. Op onze locatie in Winsum hebben wij wel een vrije fitness beschikbaar.

Sporten met een Glimlach

Wat onze eGymmers zeggen

André

eGymmer Uithuizen

Net een intake gesprek gehad met Neil en Lychenne. Ik ben positief verrast voor wat betreft de mogelijkheden op deze nieuwe locatie. Ik heb er zin aan!

Begin vandaag nog

Ontdek de voordelen van egym

Begin vandaag nog met eGym en ontdek de voordelen van geavanceerde technologie, gepersonaliseerde work-outs en resultaatgerichte training. Plan een gratis testmoment en ervaar zelf de kracht van eGym in Uithuizen!