Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Hotstone massage

Het is tijd voor ontspanning

Maak tijd voor een Hotstone massage

Ervaar pure ontspanning met onze hot stone massage. Speciaal geselecteerde basaltstenen worden verwarmd en op strategische punten op je lichaam geplaatst, terwijl ze tijdens de massage worden gebruikt om diepe spanningen weg te smelten. De warmte van de stenen dringt diep door in je spieren, waardoor een gevoel van totale ontspanning ontstaat. Deze behandeling is perfect om stress te verlichten en jezelf te verwennen met een luxe ervaring. Boek vandaag nog je hot stone massage en geniet van de weldaad voor lichaam en geest die het biedt.

Hotstone massage

Een hot stone massage is een bijzondere behandeling waarbij verwarmde basaltstenen worden gebruikt om diepe ontspanning te bevorderen en spierspanning te verlichten. Deze stenen worden zorgvuldig op specifieke punten van het lichaam geplaatst en tijdens de massage gebruikt om de warmte diep in de spieren te laten doordringen.

Het is echter belangrijk om te weten dat een hotstone massage niet geschikt is onder bepaalde omstandigheden. Bij een buitentemperatuur hoger dan 24°C kan het lichaam moeite hebben om de extra warmte af te voeren, wat oncomfortabel kan zijn. Daarnaast wordt het afgeraden voor mensen die kampen met een burnout, extreme vermoeidheid en uitputting. De intense warmte van de stenen kan te belastend zijn voor het lichaam, vooral wanneer het al overbelast is.

Ontdek de voordelen van een

Hotstone massage

  • Diepe ontspanning
  • Verbeterde bloedsomloop
  • Spierverlichting
  • Stressvermindering
  • Slaappatroonverbetering
  • Algeheel welzijn

Testimonials

Wat onze klanten zeggen over de massages

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken niet, maar bij verschillende contra indicaties wel. Dit zijn redenen waarom iemand helemaal niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Tenzij toestemming aanwezig van de behandelende arts of specialist. Wanneer wij niet of verkeerd ingelicht worden, kunnen wij niet aansprakelijk gessteld worden voor schade of letssel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.

Denk aan de volgende indicaties: koorts, infectieziekten, ziekte met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huisaandoening, slechte algemene gezondheid, extreme vermoeidheid, bij te veel bij, in behandeling voor kanker, ernstige hart- en vaatziekten en wanneer je antibiotica slikt.

Bij absolute plaatselijke contra indicaties worden niet gemasseerd op deze plek. Dit gaat om: plaatselijke ontstekingen, wonden, vaataandoeningen, spataderen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels en trombose.

In principe mag je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter hebben wij ervoor gekozen om helemaal niet te masseren tijdens de zwangerschap. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassages. Wij verwijzen je graag naar hen door.

De temperatuur van de stenen voor een hotstone massage varieert doorgaans tussen de 45 en 55 graden Celsius. Het is belangrijk dat de stenen warm genoeg zijn om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te bevorderen, maar niet zo heet dat ze ongemak veroorzaken.

Hotstone massages kunnen verschillende voordelen bieden, waaronder verlichting van spierpijn en spanning, verbeterde bloedcirculatie, vermindering van stress en angst, bevordering van ontspanning en algemeen welzijn. Veel mensen vinden dat hotstone massages niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal verkwikkend zijn.

45 minuten

Reserveer nu je ontspannende massage

Ontdek de voordelen van massage

Regelmatige massages bieden een breed scala aan voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit en verlichting van pijn. Daarnaast kunnen massages helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Kortom, massage is een uitstekende manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Maak snel een afspraak voor een ontspannende massagesessie en ervaar zelf de voordelen!