Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Hatha Yoga

Ontdek innerlijke harmonie met Hatha Yoga

Kom tot rust met Hatha Yoga

Met Hatha Yoga train je niet alleen je lichaam, maar breng je ook je geest in balans. Het helpt je om innerlijke rust te vinden en in harmonie te zijn met jezelf, anderen en de wereld om je heen. Door regelmatige beoefening van Hatha Yoga ontwikkel je stabiliteit en veerkracht, waardoor je stevig in je schoenen staat en je doelen helder voor ogen houdt.

Hatha yoga

In Hatha Yoga draait alles om het vinden van harmonie tussen lichaam en geest. Deze traditionele yogavorm combineert fysieke houdingen, ademhalingstechnieken en meditatie om kracht, flexibiliteit en innerlijke rust te bevorderen. Het doel is om balans te creƫren en tegenstellingen te verenigen, waardoor het geschikt is voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus.

Hatha Yoga

Highlights

  • Verbeterde flexibiliteit en lichaamshouding
  • Stressvermindering
  • Een positief effect op je organen en zenuwstelsel
  • Versterking van de spieren
  • Focus en concentratie
  • Verbeterde ademhaling

Hatha Yoga VS Poweryoga

Hatha Yoga legt de nadruk op het vinden van balans tussen lichaam en geest door middel van langzame, beheerste houdingen en ademhalingsoefeningen. Het tempo is rustiger en de focus ligt op het verbeteren van flexibiliteit en het bevorderen van innerlijke rust.

Power Yoga daarentegen is een dynamische en energieke vorm van yoga, waarbij de nadruk ligt op het opbouwen van kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit. De houdingen worden soepel in elkaar overgebracht in een voortdurende reeks, wat resulteert in een intensievere workout die zowel goed is voor het hart als voor het versterken van de spieren.

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

19.45 – 20.45

Esther

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

De instructeurs

Esther Breukelman

Ontdek Hatha Yoga bij Fysio2Fit

stRek, focus en relax

Ontdek de rustgevende kracht van Hatha Yoga en vind de perfecte balans tussen lichaam en geest. Laat de zachte bewegingen en kalmerende ademhalingstechnieken je leiden naar diepe ontspanning en innerlijke kracht.
Wil je een proberen of Hatha Yoga iets voor jou is? Neem contact op voor een gratis proefles.