Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag?

Wij denken graag met je mee!

We hebben een lijstje met veelgestelde vragen voor je klaarstaan, met daarbij natuurlijk de antwoorden. Het gaat hierbij om vragen die kunnen variëren tussen floating en massage, dus hebben we ze netjes opgesplitst. Maar hé, als jouw brandende vraag er niet tussen staat, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. We staan klaar om je te helpen!

Veelgestelde vragen Floating

Reserveren werkt als volgt:
○ Stap 1: ga naar https://fysio2fit.nl/floatsessie-boeken/
○ Stap 2: kies jouw afspraak: Duo Float en klik vervolgens op geen voorkeur.
Kies nu een geschikte datum.
○ Stap 3: Maak een account aan en vul jouw gegevens in en ga akkoord met
onze voorwaarden.
○ Stap 3: voor de volgende stap heb jij jouw vouchercode nodig. De
vouchercode vind je via je Social Deal-account; ga naar ‘Mijn reserveringen’;
klik op de Floating Winsum-deal; klik op ‘Ga naar voucher’; klik op ‘Bekijk
voucher’ en kopieer de vouchercode
○ Stap 3: voer bij het reserveersysteem van Floating Winsum ‘cadeaukaart of
kortingscode invoeren’ de vouchercode in. Dit staat rechtsonderaan. Klik
vervolgens op ‘losse afspraak’.
○ Stap 4: bevestig de boeking
○ Stap 5: zodra jij een bevestiging in je mail hebt ontvangen van Floating
Winsum is jouw boeking gereserveerd

Ja, het is mogelijk om een massage en een floatsessie te combineren. Echter, op dit moment bieden we deze combinatie nog niet aan als arrangement. Je kunt echter wel beide afspraken apart inplannen door de online agenda’s naast elkaar te raadplegen. Tussen de twee sessies zal een halfuur pauze zijn, waarin je kunt ontspannen en genieten van een kopje thee. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zowel de fysieke ontspanning van een massage als de mentale rust van een floatsessie te ervaren, wat een uitgebreide en verkwikkende spa-ervaring creëert.

We vinden het belangrijk om je goed voor te bereiden op je floatsessie en je te informeren over wat je kunt verwachten. Ga naar ‘Hoe ziet een floatsessie eruit‘ en ontdek alle details!

Mogelijk is er iets misgegaan tijdens het boekingsproces, of is de bevestigingsmail in je spam-map terechtgekomen. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, is je boeking waarschijnlijk niet correct geregistreerd in ons systeem. Neem gerust contact met ons op, dan controleren we dit voor je.

Jazeker, wij vinden het leuk om regelmatig acties te doen. Onze actuele acties zijn te vinden op social media.
Je kunt je actiecode of vouchercode invoeren wanneer je bent aangekomen bij het overzicht van je afspraak. Rechtsonder staat aangegeven “Cadeaukaart of kortingscode invoeren

Voer hier jouw code in en klik vervolgens op losse afspraak. Je zult dan worden verwezen naar de betaling of je krijgt bevestiging van de boeking.

Wens je graag een cadeaubon aan te schaffen? Deze zijn verkrijgbaar aan onze balie.

Jazeker, voor het wijzigen van je boeking kun je telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op 0595-442161. Wij zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 8.30 en 17.00 uur.

Annuleringen of verplaatsingen van afspraken binnen 24 uur voor aanvang van de sessie zijn niet mogelijk zonder kosten ter hoogte van een volledige floatsessie in rekening te brengen. Indien je een afspraak wenst te annuleren meer dan 24 uur voor aanvang, dan is restitutie mogelijk.

Het is mogelijk om online te betalen met een cadeaukaart, vouchercode, strippenkaart of via iDeal.

Floating is voor iedereen die zichzelf rust en ontspanning gunt.

Nee, heb je je haar geverfd, dan mag je niet floaten tot je haar niet meer afgeeft.

Veelgestelde vragen Massage

Normaal gesproken niet, maar bij verschillende contra indicaties wel. Dit zijn redenen waarom iemand helemaal niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Tenzij toestemming aanwezig van de behandelende arts of specialist. Wanneer wij niet of verkeerd ingelicht worden, kunnen wij niet aansprakelijk gessteld worden voor schade of letssel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.

Denk aan de volgende indicaties: koorts, infectieziekten, ziekte met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huisaandoening, slechte algemene gezondheid, extreme vermoeidheid, bij te veel bij, in behandeling voor kanker, ernstige hart- en vaatziekten en wanneer je antibiotica slikt.

Bij absolute plaatselijke contra indicaties worden niet gemasseerd op deze plek. Dit gaat om: plaatselijke ontstekingen, wonden, vaataandoeningen, spataderen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels en trombose.

In principe mag je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter hebben wij ervoor gekozen om helemaal niet te masseren tijdens de zwangerschap. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassages. Wij verwijzen je graag naar hen door.

Tijdens een ontspanningsmassage zal de massagetherapeut zachte, vloeiende bewegingen gebruiken om spanning in de spieren los te maken. Je mag op een comfortabele massagetafel liggen terwijl de masseur verschillende technieken toepast om een diepe staat van ontspanning te bevorderen.

We bieden momenteel de mogelijkheid aan voor 30 minuten of 60 minuten ontspanningsmassage.

De temperatuur van de stenen voor een hotstone massage varieert doorgaans tussen de 45 en 55 graden Celsius. Het is belangrijk dat de stenen warm genoeg zijn om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te bevorderen, maar niet zo heet dat ze ongemak veroorzaken.

Hotstone massages kunnen verschillende voordelen bieden, waaronder verlichting van spierpijn en spanning, verbeterde bloedcirculatie, vermindering van stress en angst, bevordering van ontspanning en algemeen welzijn. Veel mensen vinden dat hotstone massages niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal verkwikkend zijn.

45 minuten

Ja, het is mogelijk om een massage en een floatsessie te combineren. Echter, op dit moment bieden we deze combinatie nog niet aan als arrangement. Je kunt echter wel beide afspraken apart inplannen door de online agenda’s naast elkaar te raadplegen. Tussen de twee sessies zal een halfuur pauze zijn, waarin je kunt ontspannen en genieten van een kopje thee. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zowel de fysieke ontspanning van een massage als de mentale rust van een floatsessie te ervaren, wat een uitgebreide en verkwikkende spa-ervaring creëert.

In principe kun je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter, gezien onze faciliteiten hier niet volledig aan voldoen, hebben wij ervoor gekozen niet te masseren wanneer je zwanger bent. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassage. We raden je aan om daar naartoe te gaan.

Het is tijd om volledig te ontspannen

Ontdekt floating en massage

In Winsum zijn we trots om ons prachtige wellnesscentrum aan te bieden. Heb je al eens gefloat? Ontdek zelf wat floaten voor jou kan betekenen. Het is algemeen bekend dat je eigenlijk pas na 3 sessies echt kunt zeggen wat floaten voor jou doet; de eerste keer is vaak wennen. Liever genieten van een heerlijke massage van Rinske? We bieden een ruime keuze aan massages. Kom gerust langs en ontdek zelf de voordelen van onze behandelingen!