Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

Sportmassage

Gewoon even tijd voor jezelf

Maak tijd voor een sportmassage

Een sportmassage is een krachtige massagebehandeling die specifiek gericht is op het verbeteren van spierfunctie en herstel. Het maakt gebruik van diepe massagetechnieken om spanning en knopen in de spieren los te maken. Deze massage bevordert de doorbloeding, versnelt het herstel van spierschade en helpt bij het verminderen van spierpijn na intensieve fysieke activiteit. Sportmassages kunnen preventief worden ingezet om blessures te voorkomen, maar ook reactief om bestaande klachten te behandelen.

Ze zijn niet alleen populair bij atleten, maar ook bij mensen met een actieve levensstijl of zij die herstellen van blessures. Kortom, een sportmassage biedt effectieve ondersteuning voor het behoud en herstel van soepele en gezonde spieren.

VOOR EEN SPOEDIG HERSTEL VAN SPIEREN

Een sportmassage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de prestaties van sporters en het herstellen van spierweefsel na een inspanning. Dit wordt gedaan door middel van verschillende technieken, zoals kneden, kloppen en strekken, die gericht zijn op het verminderen van spierspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Een sportmassage kan helpen bij het verminderen van spierspanning en stijfheid, wat kan leiden tot een vermindering van pijn en vermoeidheid. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, wat kan leiden tot een snellere herstelperiode na een inspanning. Bovendien kan een sportmassage helpen bij het verminderen van de kans op blessures door het versterken van spieren en het verbeteren van de flexibiliteit.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen over de massages

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken niet, maar bij verschillende contra indicaties wel. Dit zijn redenen waarom iemand helemaal niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Tenzij toestemming aanwezig van de behandelende arts of specialist. Wanneer wij niet of verkeerd ingelicht worden, kunnen wij niet aansprakelijk gessteld worden voor schade of letssel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.

Denk aan de volgende indicaties: koorts, infectieziekten, ziekte met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huisaandoening, slechte algemene gezondheid, extreme vermoeidheid, bij te veel bij, in behandeling voor kanker, ernstige hart- en vaatziekten en wanneer je antibiotica slikt.

Bij absolute plaatselijke contra indicaties worden niet gemasseerd op deze plek. Dit gaat om: plaatselijke ontstekingen, wonden, vaataandoeningen, spataderen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels en trombose.

In principe mag je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter hebben wij ervoor gekozen om helemaal niet te masseren tijdens de zwangerschap. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassages. Wij verwijzen je graag naar hen door.

Reserveer nu je ontspannende massage

Ontdek de voordelen van massage

Regelmatige massages bieden een breed scala aan voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit en verlichting van pijn. Daarnaast kunnen massages helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Kortom, massage is een uitstekende manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Maak snel een afspraak voor een ontspannende massagesessie en ervaar zelf de voordelen!