Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

Dans je fit en voel je happy!

Stap in het Zumba-feestje!

Klaar om jouw work-out naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd die glimlach op je gezicht te houden? Stap dan binnen bij onze Zumba-les, waar plezier en beweging hand in hand gaan!

Bij Zumba draait alles om energie, ritme en, je raadt het al, die glimlach! Laat je meeslepen door de Latijns-Amerikaanse dansvormen zoals quebradita, cumbia, salsa en merengue, op opzwepende muziek! Zumba maakt van elke work-out een feestje en is een van de leukste manieren om fit te worden en te blijven. En voor degenen die van een uitdaging houden, bieden we ook Zumba Extreme aan, waarbij alles net iets sneller gaat en er minder pauzes zijn tussen de nummers door. Kom en ervaar de energie van Zumba bij Fysio2Fit!

Zumba

Zin om te dansen? Ontdek Zumba bij Fysio2Fit, een energieke fitnesservaring geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse dansstijlen zoals salsa, merengue en cumbia. Het doel van Zumba is om plezier te hebben terwijl je werkt aan je conditie en calorieën verbrandt. Met aanstekelijke muziek en eenvoudig te volgen dansbewegingen merk je nauwelijks dat je aan het sporten bent! Het is een feestje op de dansvloer waar iedereen, ongeacht je fitnessniveau, van harte welkom is.

Wil je een extra uitdaging? Probeer dan onze Zumba Extreme les! Hier gaan de bewegingen sneller en zijn er minder pauzes tussen de nummers door, wat je hartslag verder verhoogt en je nog meer calorieën laat verbranden. Dans jezelf fit met Zumba bij Fysio2Fit!

Zumba

Highlightss

  • Een effectieve leuke manier van vetverbranding
  • Verbetert je conditie
  • Werk toe naar een strakker lichaam
  • Verbeter je flexibiliteit
  • Reuze gezellig!
  • Ook in extreme variant beschikbaar!

Lesrooster

Maandag

09.00 – 09.45

Joëlle

Dinsdag

18.45 – 19.30

Joëlle

Woensdag

18.30 – 19.15

Joëlle

Donderdag

19.45 – 20.30

Nienke

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

De instructeurs

Joëlle Smit

Nienke Nieboer

Ontdek Zumba bij Fysio2Fit

Dans, swing en beweeg!

Laat de muziek je leiden terwijl je springt, strekt en danst naar een gezonder en gelukkiger leven! Onze energieke groepslessen, ondersteund door deskundige begeleiding en een bruisende sfeer, zullen je inspireren om je fitnessdoelen te bereiken terwijl je geniet van elk moment. Ben je klaar om de gezelligheid van Zumba te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis proefles en ontdek waarom Zumba dé work-out is waar iedereen van houdt!