Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Lichaamsmeting

Gezondheid op nummer één!

Inzicht in jouw lichaamssamenstelling

Veel mensen komen naar de sportschool om fitter te worden of om af te vallen. Maar hoe meet je dat? Uiteraard kan je je fitter en energieker voelen of voel je je beter in je vel zitten. Dat zijn allemaal gevolgen van gezond leven en regelmatig sporten. Voor afvallen gebruiken de meeste mensen de weegschaal waar ze thuis op staan. Deze mensen gaan puur uit van welk gewicht ze zien op de weegschaal en hebben geen idee van hun lichaamssamenstelling. De lichaamssamenstelling zegt veel meer over de samenstelling van jouw gewicht en daar kan je veel beter de voortgang meten.

InBody Apparatuur

Bij Fysio2Fit Winsum beschikken we over een uitgebreid assortiment aan lichaamsmeetapparatuur, waaronder de geavanceerde InBody. Met deze apparatuur kunnen we nauwkeurige metingen verrichten om je gezondheid en conditie te beoordelen. Onze faciliteiten omvatten onder andere een lengtemeter en een bloeddrukmeter, naast de InBody zelf. Met deze tools kunnen we een grondige analyse uitvoeren en op maat gemaakte behandelplannen ontwikkelen om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken.

Meten & afvallen

Om af te vallen moet je spiermassa kweken. Hiervoor zijn onze eGym apparaten zeer geschikt. Mensen die 2x per week op de eGym aan het sporten zijn, die ontwikkelen op een efficiënte en veilige manier spiermassa. Bij de eGym krijg je circa elke 3 maanden (en bij de start) een lichaamsmeting. Bij elke meting meten we verschillende waarden en de belangrijkste hierin zijn de spiermassa en de vetmassa. Je kan op den duur bijvoorbeeld 1 kilo aankomen, 2,5 kilo aan spiermassa erbij getraind hebben en 1,5 kilo vetmassa kwijt zijn geraakt. Thuis had je dit niet kunnen meten en had je gedacht dat je geen vooruitgang had geboekt, maar dat heb je wel degelijk.

Wij hebben ook een abonnement voor voedingsadviezen. Met BodySupport geven wij adviezen over voeding en krijg je van ons weekmenu’s toegestuurd.

De lichaamsmetingen zijn inbegrepen bij onze Plus-abonnementen. Heb je geen Plus-abonnement, maar wil je wel een meting? De metingen zijn ook los te koop. Bij een meting krijg je ook een adviesgesprek van onze coaches. Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Zien we je binnenkort?

Ontdekt Fysio2Fit WInsum

Ben jij nog nooit op onze prachtige locatie in Winsum geweest? Neem contact met ons op dan plannen we een rondleiding voor je in. Zo kun je onze sportfaciliteiten zien in ons moderne sportcentrum. Heb je vragen of wensen wat je graag eens wilt bespreken, ook dat is mogelijk tijdens de rondleiding!