Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

Spring, dans en versterk!

Tijd voor Steps!

Ontdek Steps, een energieke en leuke freestyle work-out met een hoog fun gehalte. Laat je meeslepen door de pakkende muziek terwijl je op en af stapt op een verstelbare step. Tijdens onze Stepslessen kun je verwachten dat je billen, buik en benen strakker worden, terwijl je ook werkt aan het verbeteren van je conditie en het opbouwen van kracht in je hele lichaam. Kom en stap met ons mee naar een fittere en vrolijkere jij!

Steps

Duik in de energieke wereld van Steps bij Fysio2Fit, waar elke stap een dans wordt en elke beweging je dichter bij je fitnessdoelen brengt. Steps is meer dan alleen een workout; het is een ritmische reis op meeslepende beats, waarbij je op en af beweegt op een verstelbare step. Met Steps werk je aan een strakker lichaam terwijl je je conditie en kracht naar nieuwe hoogten stuwt. Dus stap in, dans mee en voel de vibe van Steps!

Steps

Highlights

  • Strakker worden van billen, buik en benen
  • Verbeter je conditie
  • Meer kracht in je lichaam
  • Ritmische bewegingen
  • Hoog fun gehalte
  • Op je eigen tempo

Lesrooster

Maandag

19.30 – 20

Lieke

Dinsdag

Woensdag

08.45 – 09.30

Lieke

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

De instructeurs

Lieke Balkema

Ontdek Steps bij Fysio2Fit

Beweeg, dans, geniet!

Ontdek de energieke vibe van onze groepslessen, begeleid door ervaren trainers en omringd door een bruisende sfeer. We zijn er klaar voor om je te ondersteunen bij het bereiken van je fitnessdoelen terwijl je elk moment volop geniet. Wil je ervaren of Steps iets voor jou is? Neem contact met ons op voor een gratis proefles en laat je verrassen door de kracht van Steps!