Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

De praktijk

De Praktijk

Met trots laten we je onze fysiotherapie praktijk zien. In ons gezondheidscentrum is niet alleen onze fysiotherapie gevestigd, maar ook onze sportschool en wellness zijn hier te vinden. Daarbij maken we als (sport) fysiotherapiepraktijk ook veel gebruik van onze ruimtes en fitness faciliteiten. Zo brengen we onze faciliteiten samen om jouw het beste ervaring en herstel te kunnen bieden.

Wanneer je een bezoekt brengt aan onze praktijk hoef jij je niet te melden aan de balie, je mag plaatsnemen in de algemene wachtruimte. Hier zal onze fysiotherapeut je op komen halen.

We beschikken over vier behandelkamers met daarbij een bewegingsruimte voor de fysiotherapie.

ruime openingstijden

Bij Fysio2Fit bieden we ruime openingstijden zodat iedereen welkom is, ongeacht je beschikbaarheid gedurende de dag of avonduren. Onze agenda is flexibel ingesteld om aan jouw behoeften tegemoet te komen. Op werkdagen zijn onze fysiotherapiepraktijken geopend van 9:00 tot 17:00 uur. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we van maandag tot en met donderdag ook ’s avonds geopend. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken, en samen vinden we een geschikt moment dat past in jouw agenda.

Laat jouw review achter

Ben je blij met de service die je hebt ontvangen bij Fysio2Fit? We zouden het geweldig vinden als je een moment zou kunnen nemen om jouw ervaring met ons te delen door een review achter te laten via onderstaande link. Jouw feedback is ontzettend waardevol voor ons en helpt ons om onze diensten voortdurend te verbeteren.

Laat hier jouw review achter:

Kom van je klachten af

Maak een afspraak

Voorkom dat klachten erger worden en laat ze snel checken door een van onze ervaren fysiotherapeuten. Neem nu contact met ons op om een afspraak te plannen en werk samen met ons aan een oplossing voor jouw klachten. Door tijdig professionele hulp in te schakelen, kunnen we samen verdere complicaties voorkomen. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.