Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Massage boeken

Boek eenvoudig en snel jouw massage

Nu is het tijd voor jou!

Laat jezelf verwennen met onze uitgebreide selectie aan massages. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende ontspanningsmassage, een verfrissende voet- en onderbeenmassage, de diepgaande verlichting van stoelshiatsu, de rustgevende warmte van een hot stone massage, of de gerichte behandeling van een sportmassage, wij hebben voor ieder wat wils. Laat onze ervaren masseur Rinske je begeleiden naar een staat van diepe ontspanning en vernieuwde energie. Ontsnap aan de alledaagse drukte en trakteer jezelf op een welverdiende rustpauze bij Massage Winsum.

Boek jouw massage

Let op: de massage is pas geboekt na de betaling en zodra jij een bevestiging hebt ontvangen.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken niet, maar bij verschillende contra indicaties wel. Dit zijn redenen waarom iemand helemaal niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Tenzij toestemming aanwezig van de behandelende arts of specialist. Wanneer wij niet of verkeerd ingelicht worden, kunnen wij niet aansprakelijk gessteld worden voor schade of letssel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.

Denk aan de volgende indicaties: koorts, infectieziekten, ziekte met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huisaandoening, slechte algemene gezondheid, extreme vermoeidheid, bij te veel bij, in behandeling voor kanker, ernstige hart- en vaatziekten en wanneer je antibiotica slikt.

Bij absolute plaatselijke contra indicaties worden niet gemasseerd op deze plek. Dit gaat om: plaatselijke ontstekingen, wonden, vaataandoeningen, spataderen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels en trombose.

In principe mag je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter hebben wij ervoor gekozen om helemaal niet te masseren tijdens de zwangerschap. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassages. Wij verwijzen je graag naar hen door.

Tijdens een ontspanningsmassage zal de massagetherapeut zachte, vloeiende bewegingen gebruiken om spanning in de spieren los te maken. Je mag op een comfortabele massagetafel liggen terwijl de masseur verschillende technieken toepast om een diepe staat van ontspanning te bevorderen.

We bieden momenteel de mogelijkheid aan voor 30 minuten of 60 minuten ontspanningsmassage.

De temperatuur van de stenen voor een hotstone massage varieert doorgaans tussen de 45 en 55 graden Celsius. Het is belangrijk dat de stenen warm genoeg zijn om de spieren te ontspannen en de bloedcirculatie te bevorderen, maar niet zo heet dat ze ongemak veroorzaken.

Hotstone massages kunnen verschillende voordelen bieden, waaronder verlichting van spierpijn en spanning, verbeterde bloedcirculatie, vermindering van stress en angst, bevordering van ontspanning en algemeen welzijn. Veel mensen vinden dat hotstone massages niet alleen fysiek, maar ook emotioneel en mentaal verkwikkend zijn.

45 minuten

Ja, het is mogelijk om een massage en een floatsessie te combineren. Echter, op dit moment bieden we deze combinatie nog niet aan als arrangement. Je kunt echter wel beide afspraken apart inplannen door de online agenda’s naast elkaar te raadplegen. Tussen de twee sessies zal een halfuur pauze zijn, waarin je kunt ontspannen en genieten van een kopje thee. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zowel de fysieke ontspanning van een massage als de mentale rust van een floatsessie te ervaren, wat een uitgebreide en verkwikkende spa-ervaring creĆ«ert.

In principe kun je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter, gezien onze faciliteiten hier niet volledig aan voldoen, hebben wij ervoor gekozen niet te masseren wanneer je zwanger bent. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassage. We raden je aan om daar naartoe te gaan.

Reserveer nu je ontspannende massage

Ontdek de voordelen van massage

egelmatige massages bieden een breed scala aan voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit en verlichting van pijn. Daarnaast kunnen massages helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Kortom, massage is een uitstekende manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Maak snel een afspraak voor een ontspannende massagesessie en ervaar zelf de voordelen!