Ga naar de inhoud

Eerste en Tweede Pinksterdag gesloten

Spinningmarathon

Fysio2Fit fietst voor geluk!

Jij doet toch ook mee?

Op 25 mei organiseert Fysio2Fit een spinningmarathon in samenwerking met de Maarten van der Weijden Foundation, om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Bijna iedereen kent wel iemand die door deze ziekte is geraakt. Daarom zetten wij ons in voor deze belangrijke zaak en hopen we met jullie hulp zoveel mogelijk geld op te halen. Fiets mee en haal geld op voor onderzoek naar kanker. Lees snel verder voor alle informatie omtrent de marathon.

Spinningmarathon

25 mei organiseert Fysio2Fit een spinningsmarathon. We hebben hiervoor een tijdsschema opgesteld, je kunt er voor kiezen om aan één ronde deel te nemen of aan meerdere rondes.

Ronde 1 | 10.30 – 11.15 uur VOL
Ronde 2 | 11.30 – 12.15 uur
Ronde 3 | 12.30 – 13.15 uur
Ronde 4 | 13.30 – 14.15 uur
Ronde 5 | 14.30 – 15.15 uur (Deze les vervalt)

Lees verder voor meer informatie over de inschrijving en de kosten.

Over de foundation

Maarten had het geluk te herstellen van kanker. Niet iedere patiënt heeft dit geluk. De Maarten van der Weijden Foundation probeert meer mensen kans op dit geluk te geven door geld in te zamelen en onderzoeken naar kanker te financieren.

In 2022 organiseert de Maarten van der Weijden Foundation verschillende wandelevenementen onder de noemer ‘Lopen voor Geluk.’ Verdeeld over heel Nederland worden verschillende lopen georganiseerd waar het leven gevierd wordt, herinneringen worden opgehaald en verhalen met elkaar worden gedeeld. De lopen voor Geluk die georganiseerd worden:

  • Het Hogeland (9 juli 2022)
  • Kampen (2023)

Bij de Maarten van der Weijden Foundation gaat elke gedoneerde euro voor de volledige 100% naar kankeronderzoek. Het Hogeland zet nog steeds door en hier zal onze actie ook ondervallen. Wij zeten onze loopbenen in om te fietsen. Wij hebben hier onze eigen actie onder uitgebracht genaamd: “Fysio2Fit fietst voor geluk!

Hoe werkt het?

Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. In het formulier moet jij kiezen welke tijd(en) jij graag mee wilt doen. Zodra jij je hebt aangemeld zetten we je op de lijst en ontvang je van ons een bevestiging hiervan.

De kosten zijn €10 euro per fiets, per ronde. Wil jij twee rondes meedoen dan betaal jij (minimaal) €20 euro. Dit bedrag gaat 100% naar het goede doel. Meer doneren voor je fiets is natuurlijk altijd welkom!

Hoe verloopt de betaling?

Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je van ons een bevestiging. In deze bevestiging sturen we je een link om te doneren. Wanneer je hier hebt gedoneerd, zien we jouw naam in beeld. Wil je liever anoniem blijven? Stuur ons dan even een bevestiging van het overgemaakte bedrag, zodat we kunnen zien dat het is voldaan.

De minimale kosten per fiets per ronde zijn €10. Doneer je graag meer? Dat is zeker mogelijk. Hoe meer geld we ophalen, hoe beter!

Liever contant betalen? Ook dat is mogelijk! Geef dit even aan als reactie op onze bevestigingsmail. Dit kun je op de dag zelf afgeven. Wij zorgen ervoor dat het geld bij de foundation wordt gestort.

Heb je familie die jou graag wil sponsoren? Dat is ook mogelijk, en we hopen zelfs dat jullie zoveel mogelijk sponsoren voor jezelf kunnen vinden. Ze kunnen doneren voor jou via onderstaande knop.

Fysio2Fit fietst voor geluk

Meld je aan voor de spinningmarathon

Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de spinningmarathon op 25 mei aanstaande. Zodra je aanmelding is verzonden, pakken wij deze op. Je ontvangt dan een bevestiging van ons in je mailbox, samen met een link om de kosten te voldoen. Wij proberen de aanmeldingen elke werkdag te verwerken.

Heb je vragen? Mail ons op info@fysio2fit.nl. Er zijn maximaal 25 plekken per ronde beschikbaar. Mocht jouw gekozen tijdstip vol zijn, dan stellen we je hiervan op de hoogte. Zodra bij ons bekend is dat het tijdstip vol is, halen we deze uit het onderstaande contactformulier.

Aanmeldformulier Spinningmarathon

Meld je aan en fiets geld op voor de Maarten van der Weiden foundation! Jij bent lekker bezig!

Geef aan welke tijd(en) jij mee wilt doen:(Vereist)
*Het is mogelijk om meerdere tijden te kiezen. Een fiets kost per tijdstip €10. Fiets jij drie tijden mee dan zijn de kosten €30. De gehele opbrengst gaat naar de Maarten van der Weijden foundation.

Fysio2Fit fietst voor geluk!

Doe jij al mee aan onze spinningmarathon om geld op te halen voor de Maarten van der Weijden foundation? Kom in actie!

Liever niet mee doen, maar wel doneren? Ook dat is mogelijk via onderstaande knop. Help ons om samen geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.

Dit zal sluiten in 0 seconden