Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Ontdekt tabata bij Fysio2Fit

Beleef tabata

Stap binnen in de wereld van Tabata, waar korte, krachtige workouts voor verschillende spiergroepen je sterker maken en je conditie naar een hoger niveau tillen. Deze intervaltraining is jouw ticket naar een fitter en energieker lichaam. En wist je dat je met Tabata gemiddeld 15 calorieën per minuut kunt verbranden? Dat is drie keer zoveel als met wandelen! Ontdek de voordelen van Tabata en zie hoe zelfs een work-out van slechts 4 minuten al je stofwisseling versnelt en calorieën doet wegsmelten. Doe mee en ervaar de kracht van Tabata!

Tabata

Stap in de wereld van Tabata, een intensieve trainingsmethode die je fitnessniveau naar ongekende hoogten tilt. Tijdens een Tabata-les voer je korte, maar krachtige workouts uit voor verschillende spiergroepen, gebaseerd op intervaltraining. Deze workouts zijn ontworpen om je sterker te maken, je conditie te verbeteren en je stofwisseling te versnellen, wat resulteert in een effectieve vetverbranding. Tabata is gebaseerd op de principes van HIIT (High-Intensity Interval Training) en omvat korte periodes van intense inspanning gevolgd door korte rustperiodes. Met Tabata kun je in slechts enkele minuten per dag indrukwekkende resultaten behalen en je fitnessdoelen bereiken. Ontdek de kracht van Tabata en laat je lichaam en geest stralen!

Tabata

Highlight

  • Hogere intensiteit voor vetverbranding
  • Verbeter je conditie
  • Afwisselende oefeningen
  • Trainen van verschillende spiergroepen
  • Snelle resultaten
  • Verhoogde stofwisseling

Lesrooster

Maandag

18.30 – 19.15

Annie

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

De instructeurs

Annie Danhof

Ontdek Tabata bij Fysio2Fit

Push, werk, zweet!

Met onze krachtige Tabata-sessies, professionele coaching en een energieke ambiance, zijn we er helemaal klaar voor om je te begeleiden naar je fitnessdoelen terwijl je elke seconde intens geniet. Benieuwd of Tabata iets voor jou is? Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis proefles en ontdek de opwindende wereld van Tabata-training!