Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Pilates

Op zoek naar de ultieme basis voor je fitnessroutine, dansoefeningen of yogasessies?

Welkom bij Pilates!

Klaar om je lichaam te versterken vanuit het centrum, terwijl je die vertrouwde glimlach behoudt? Stap binnen bij onze groepsles Pilates, dé kerntraining die de basis vormt voor al je bewegingen!

Bij Pilates draait alles om het verfijnen van je houding, coördinatie, balans, kracht, flexibiliteit en ademhaling. Elke beweging begint vanuit je kern, het centrum van je lichaam, wat deze trainingsmethode zo uniek maakt.

Een sterke kern versterkt niet alleen je spieren, maar vermindert ook het risico op blessures en helpt bij het verbeteren van je dagelijkse bewegingen. Ontdek de kracht van Pilates en geef jezelf de solide basis die je nodig hebt voor een actief en evenwichtig leven!

Pilates


Pilates is een trainingsmethode die zich richt op het versterken van de kernspieren, het verbeteren van houding, flexibiliteit, balans en coördinatie. Elke beweging wordt vanuit het centrum van het lichaam, de core, uitgevoerd, waardoor het lichaam in balans komt en blessures worden voorkomen. Met Pilates werk je aan het opbouwen van kracht en stabiliteit, wat niet alleen tijdens de les, maar ook in het dagelijks leven voordelen biedt.

Pilates

Highlights

  • Verbeter je lichaamshouding
  • Work-out voor je hele lichaam
  • Bouw meer energie op
  • Verleng en versterk je spieren
  • Verbeter je coördinatie
  • Gezellige groepslessen

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

08.45 – 09.30

Nikolet

Woensdag

09.45 – 10.30

Lieke

Donderdag

18.30 – 19.15

Lieke

Vrijdag

08.45 – 09.30

Alinda

Zaterdag

Zondag

10.15 – 11.00

Nikolet

De instructeurs

Alinda Meijer

Lieke Balkema

Nikolet Hamming

Begin vandaag nog met Pilates

Ontdek de voordelen van pilates

Begin vandaag nog met Pilates en ervaar de voordelen van het versterken van je kernspieren, het verbeteren van je houding en flexibiliteit, en het vergroten van je balans en coördinatie. Neem contact met ons op om een gratis proefles te boeken en ontdek zelf de kracht van Pilates bij Fysio2Fit!