Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Fysiotherapie Uithuizen

Maak nu een afspraak

Bewegen zonder klachten

Ben je op zoek naar professionele fysiotherapeutische zorg in Uithuizen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze toegewijde fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen bij het herstel van blessures, het verlichten van pijn en het verbeteren van je algehele welzijn.

Behandelingen

Professionele zorg op maat in Uithuizen

Bij Studio Fysio2Fit geloven we in het leveren van zorg op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ons ervaren team van fysiotherapeuten is gespecialiseerd in verschillende behandeltechnieken en heeft uitgebreide kennis van het menselijk lichaam. Of je nu kampt met een sportblessure, chronische pijn ervaart of revalidatie na een operatie nodig hebt, wij bieden de expertise en zorg die je nodig hebt.

Reguliere Fysiotherapie

Bij Studio Fysio2Fit Uithuizen staat hoogwaardige reguliere fysiotherapie centraal. Onze ervaren therapeuten stellen individuele behandelplannen op, gericht op het herstel van bewegingsfuncties en het verminderen van pijn. We geloven in actieve betrokkenheid van onze patiƫnten bij hun herstelproces, waarbij persoonlijke aandacht en functionele training essentieel zijn. Met moderne faciliteiten en geavanceerde behandelmethoden streven we ernaar optimale resultaten te behalen, ongeacht leeftijd of fitheidsniveau.

SportFysiotherapie

Ontdek de expertise van onze sportfysiotherapeuten, die een erkende masteropleiding in sportfysiotherapie hebben afgerond. Ze zijn gespecialiseerd in het voorkomen, beoordelen en revalideren van sportgerelateerde blessures, maar bieden tevens zorg voor een breed scala aan fysieke behoeften. Bij ons ben je verzekerd van de beste zorg, toegespitst op jouw specifieke situatie, of het nu om een blessure gaat of andere uitdagingen op het gebied van fysieke gezondheid.

Fysiotherapie bij tieners

Klachten bij tieners ontstaan vaak tijdens dagelijkse activiteiten of sport. Veelal zijn klachten gerelateerd aan de groei of de (motorische) ontwikkeling van het kind. Klachten kunnen ontstaan vanuit een overbelasting of een acuut moment. Klachten bij tieners zijn soms complexer dan bij volwassen en vragen om extra expertise. Bij Fysio2Fit hebben we hier veel ervaring mee en zijn tieners bij ons op het juiste adres.

Dry needling

Bij dry needling maken we gebruik van een doeltreffende techniek om hardnekkige spierproblemen aan te pakken. Je kent vast wel die vervelende knopen in je spieren die maar niet willen verdwijnen, toch? Met dry needling prikken we die knopen weg met een dun naaldje, net als bij acupunctuur. Klinkt een beetje eng? Geen zorgen, onze therapeuten zijn echte pro’s en maken het een fluitje van een cent. Het resultaat? Minder pijn en soepele spieren, precies wat je nodig hebt voor een glimlach van oor tot oor!

Medical taping

Bij medical taping ondersteunen we spieren met elastische tape zonder beweging te beperken. Het is effectief bij blessureherstel, ontstekingsvermindering, houdingscorrectie en behandeling van overbelastingsklachten. Ook bij het verminderen van uitstralende pijn, zoals hoofdpijn, biedt het uitkomst. Spieren zijn essentieel voor vitale lichaamsfuncties zoals bloed- en lymfecirculatie. Onze tape, met dezelfde rekbaarheid als de huid en een anti-allergische lijmlaag, kan zelfs nat worden zonder zijn functionaliteit te verliezen, voor dagenlang comfortabel gebruik.

Op zoek naar iets anders?

Op zoek naar onze andere diensten, zoals Shockwave, Echografie, Zwangerfit & Mamafit? Dit kunnen wij je ook bieden, echter niet op onze locatie in Uithuizen, maar ben je bij onze locatie in Winsum aan het juiste adres.

Wellicht ben je al iets ouder en wil je je richten op valpreventie, krachttraining en looptraining, dan bieden we ook ons speciale seniorenfitness in Winsum aan. Ontdek de diverse extra mogelijkheden voor jouw specifieke behoeften bij onze locatie in Winsum!

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Peter

Fysiotherapie

Wat fijn dat Fysio2Fit (sport) fysiotherapie nu ook dichterbij huis is, ideaal!

Blijf niet rondlopen met je klachten

Plan een afspraak bij Fysio2Fit

Het is belangrijk om niet rond te blijven lopen met klachten die je dagelijkse leven belemmeren. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen met het controleren en behandelen van jouw klachten, zodat je weer optimaal kunt functioneren. Ben je verzekerd voor fysiotherapie? Dan wordt dit vaak ook nog eens voor je vergoed. Aarzel dus niet om actie te ondernemen en een afspraak te maken bij onze praktijk. Samen werken we aan jouw herstel en welzijn!