Ga naar de inhoud

egym

eGym, een leven lang fit! | Fysio2Fit Winsum

Snel fit in 2x 32 minuten per week

Ideaal voor als je graag fit wilt blijven, maar niet weet waar te beginnen. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of aan het begin staat van je fitnessavontuur, onze ruime eGym biedt een geavanceerde en op maat gemaakte trainingservaring. Ontdek hoe onze uitgebreide eGym jou kan helpen je fitnessdoelen te bereiken en geniet van een leven vol vitaliteit en kracht. Dankzij eGym word je niet alleen fitter, maar blijf je ook in topconditie. Het is geschikt voor alle leeftijden, maar misschien wel perfect voor de 40-plusser die niet bezig wil zijn met nadenken maar gewoon lekker makkelijk wil bewegen.

Samen zorgen we ervoor dat iedereen op een veilige en correcte manier kan sporten.

Ontdek de voordelen van eGym

 • Geschikt voor alle leeftijden, perfect voor 50+
 • Fit worden en fit blijven
 • Eenvoudig, veilig en effectief
 • Volledig afgestemd op jouw lengte, lichaamsbouw en doelstellingen
 • Alles staat voor je ingesteld, jij hoeft alleen nog maar te bewegen
 • Optimale begeleiding van onze coaches
 • Periodieke lichaamsmetingen
 • Altijd en overal inzicht in je trainingsresultaten
 • Bevordert een snel herstel na blessures
 • Ook geschikt voor mensen met een aandoening of welvaartziektes
 • eGymmen wanneer het jou uitkomt
 • Periodieke momenten met onze coaches voor optimaal resultaat

Geavanceerde Technologie

Met onze ruime eGym tillen we jouw training naar een hoger niveau met geavanceerde technologieën. Met jouw persoonlijke polsbandje heb je toegang tot jouw eigen trainingsprogramma en worden de apparaten automatisch aangepast aan jouw persoonlijke instellingen. Zo geniet je van een training op maat die efficiënt, effectief en veilig is, en dat alles doen we met een glimlach!

Ruim opgezette eGym

Bij Fysio2Fit Winsum beschikken we over 19 eGym-apparaten, die ruim zijn opgesteld in onze sportschool. We hebben twee ruime eGym-cirkels, elk met 8 apparaten, wat neerkomt op in totaal 16 eGym-krachtapparaten!

Daarnaast zijn er ook 3 eGym-cardiofietsen beschikbaar, zodat je niet alleen aan je kracht, maar ook effectief aan je conditie kunt werken. Ideaal toch?

Gepersonaliseerde Work-outs

Bij ons weten we dat iedereen uniek is en dat jouw training daarop moet worden afgestemd. Onze eGym coaches staan voor je klaar om je te begeleiden en een programma op maat voor je te maken. Of je nu sterker wilt worden, wat kilo’s kwijt wilt raken, of gewoon actief wilt blijven, wij zorgen ervoor dat je de juiste oefeningen en intensiteit krijgt om jouw doelen te behalen. eGymmen doe je met een glimlach, omdat we geloven dat gezond ouder worden leuk moet zijn!

Resultaatgerichte Training

Bij ons staat het behalen van resultaten voorop, we willen jou natuurlijk zien stralen. Onze wetenschappelijk onderbouwde trainingsmethoden zijn erop gericht om jouw prestaties te optimaliseren en meetbare resultaten te boeken. Met periodieke metingen van jouw vooruitgang en persoonlijke feedback houden we je gemotiveerd en zorgen we ervoor dat je op de goede weg bent naar succes. Of je nu sterker wilt worden, je conditie wilt verbeteren, of wilt werken aan je algehele welzijn, wij bieden de tools en begeleiding die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken.

Ouder worden en eGym

eGym is uitermate geschikt voor mensen op leeftijd. Hier sport je veilig en werk je aan je spierkracht. Wist je dat spiermassa en spierkracht toenemen vanaf de geboorte tot ongeveer de leeftijd van 25 jaar? Daarna neemt de spiermassa geleidelijk af met ongeveer 1% per jaar – waarbij de afbraak van spieren groter is dan de opbouw. Naarmate we ouder worden, neemt de afname van spiermassa toe. Daarom is het van essentieel belang om te werken aan je spierkracht. Hierdoor blijf je langer zelfstandig mobiel.

Periodieke Lichaamsmetingen


Bij Fysio2Fit geloven we in het belang van periodieke lichaamsmetingen met onze geavanceerde InBody meetapparatuur. Deze meting vindt altijd plaats tijdens de intake, waar we de basis leggen voor jouw persoonlijke trainingsprogramma. Maar dat is niet alles! Na elke 24 keer sporten, wanneer je klaar bent om over te stappen naar een nieuw programma, zal er weer een nieuwe meting en een coachingsmoment plaatsvinden.

Benieuwd hoe deze meting werkt en wat het voor jou kan betekenen?

egym VS vrije fitness

De eGym staat gelijk voor je klaar. Met het scannen van je polsbandje staat het apparaat gelijk goed ingesteld. Je hoeft nergens meer over na te denken, alleen nog maar zelf te bewegen. Op deze manier train je het meest effectief op de veiligste manier.

Bij onze vrije fitness dien je zelf alle apparaten in te stellen, je trainingsgewicht te onthouden en instellen. Daarnaast is er sneller kans op het uitvoeren van een onjuiste training, voornamelijk als je er niet zo bekend mee bent. Ook zul je in onze vrije fitness langer met je training bezig zijn, met onze eGym ben je in 32 minuten namelijk al klaar, super snel toch?

Sporten met een Glimlach

Wat onze eGymmers zeggen

Bart

Sportfysiotherapie

Na een heftige heupoperatie, ben ik in Winsum top geholpen. Het was maar de vraag of ik weer zou kunnen voetballen, maar door de expertise op het gebied van sport vanuit Fysio2Fit, heb ik onlangs weer pijnvrij getraind, zonder reactie. De organisatie is erg goed ingericht en de kennis en kunde op het gebied van sport is volop aanwezig. Uiteraard dien je zelf ook veel tijd in je herstel te stoppen, maar met de begeleiding op zowel mentaal als fysiek gebied vanuit Fysio2Fit is veel mogelijk. Toppers hier!

André

eGymmer Uithuizen

Net een intake gesprek gehad met Neil en Lychenne. Ik ben positief verrast voor wat betreft de mogelijkheden op deze nieuwe locatie. Ik heb er zin aan!

Peter

Fysiotherapie

Wat fijn dat Fysio2Fit (sport) fysiotherapie nu ook dichterbij huis is, ideaal!

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Anja

Body Support

Al 5 kilo kwijt en ik voel mij een stuk fitter en energieker dankzij de eGym in combinatie met de voedingscoaching van Fysio2Fit.

Corine

eGymmer

eGym is voor mij de uitkomst, ondanks mijn reuma! Ik gebruik de eGym om sterker te worden en zo weinig tot geen pijn te hebben door mijn reuma. Erg tevreden!

Carmen

Body Support

Ik heb diabetes type 1 en heb van alles geprobeerd om mezelf in balans te houden echter was dit erg lastig. Ik ben super blij met Body Support. Ik val af haal geweldige resultaten en kan gewoon genieten van mijn voeding. Ik heb nu balans en geen hoge pieken meer. Zo goed is het nog nooit geweest! Ik raak nu op een goede manier gewicht en vet kwijt. Hier heb ik echt lang naar uitgekeken en het is echt een uitkomst voor mij!

Henk

eGymmer, 76 jaar

Ik merk dat simpele dingen als traplopen en bukken weer veel gemakkelijker gaan sinds ik met eGym bezig ben.

Marjanne

Body Support

Inmiddels ben ik al heel wat kilo’s kwijt, en wat ik zo fijn vind ik dat ik steeds beter leer bewuste keuzes te maken. Erg tevreden!

Begin vandaag nog

Ontdek de voordelen van egym

Begin vandaag nog met eGym en ontdek de voordelen van geavanceerde technologie, gepersonaliseerde workouts en resultaatgerichte training. Neem contact met ons op om een gratis proefsessie te plannen en ervaar zelf de kracht van eGym in Winsum!