Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Zin in een flinke dosis plezier én een goede work-out?

Ontdek dan HIIT!

Klaar om je training naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd die stralende glimlach op je gezicht te houden? Stap binnen bij onze groepsles HIIT, waar plezier en resultaat hand in hand gaan!

Tijdens de HIIT les doe je allerlei oefeningen die je lichaam sterker maken, je uithoudingsvermogen en je conditie verbeteren. Je wisselt intensieve inspanningen af met pauzes van enkele seconden. Je kan op je eigen tempo meedoen en iedereen kan op zijn niveau trainen.

Door het doen van HIIT lessen word je fitter, verbetert de conditie van je hart, bloedvaten en longen, en kunnen bloedwaarden zoals bloeddruk en cholesterol verbeteren. Bovendien kan HIIT je helpen om af te vallen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen aan de slag gaan en die doelen bereiken!

HIIT


HIIT staat voor High-Intensity Interval Training. Het is een trainingsmethode waarbij je afwisselt tussen korte periodes van intense inspanning en korte periodes van rust of lagere intensiteit. Deze afwisseling zorgt ervoor dat je hartslag snel stijgt tijdens de intense momenten, waardoor je meer calorieën verbrandt in een kortere tijd. HIIT is een effectieve manier om je conditie te verbeteren, vet te verbranden en spieren op te bouwen, en het kan worden aangepast aan verschillende fitnessniveaus.

HIIT

HIghlights

  • Lekker in de buitenlucht
  • Elke zaterdag
  • Verbeterd je uithoudingsvermogen
  • Wordt sterker
  • Lekker los gaan op eigen tempo
  • Uiteraard gezellig op muziek

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

09.15 – 10.00

Lychenne

Zondag

De instructeurs

Lychenne Dijkstra

Ontdek HIIT bij Fysio2Fit

Heerlijk in de buitenlucht trainen

Ontdek HIIT bij Fysio2Fit en laat ons je begeleiden op weg naar een fittere en gezondere versie van jezelf. Met onze energieke groepslessen, deskundige begeleiding en een bruisende sfeer, staan we klaar om je te helpen jouw fitnessdoelen te bereiken terwijl je geniet van elk moment. Wil je een keer ervaren of HIIT iets voor jou is? Neem dan contact met ons op voor een gratis proefles en ontdek zelf de kracht van HIIT!