Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Floating

Floating Winsum

Eindelijk even tijd voor jezelf!

Floaten zorgt voor ontspanning in een prikkelarme omgeving waarbij je zowel mentaal als fysiek helemaal tot rust komt. Je blijft in de floatcabine drijven door een heel hoog zoutgehalte. Wij maken gebruik van Epsom zout wat veel mineralen bevat. Één van deze mineralen is magnesiumsulfaat wat goed opgenomen kan worden door de huid. Magnesium heeft een positieve invloed op je zenuwstelsel en spieren. Het lichaam en de geest komen optimaal tot rust door het ontbreken van externe prikkels en omdat het voelt alsof je gewichtsloos bent.

Zoveel voordelen aan floaten

Voordelen van floaten

  • Stressvermindering
  • Verbeterde slaapkwaliteit
  • Pijnverlichting
  • Versneld herstel na inspanning
  • Verbeterde focus en concentratie
  • Vermindering van angst en depressie
  • Verbeterde bloedcirculatie
  • Verhoogde creativiteit
  • Verbeterde huidconditie

Wat is floaten?

Tijdens een floatsessie ervaar je het unieke gevoel van gewichtloosheid terwijl je drijft in een ruime floatcabine gevuld met warm, zout water (± 30 cm diep). Dit water, rijk aan magnesium, is op dezelfde temperatuur als je huid, waardoor je de grens tussen water en huid nauwelijks voelt, wat op zichzelf al een opmerkelijke ervaring is! Doordat je moeiteloos blijft drijven en nauwelijks externe prikkels ervaart, krijgt zowel je lichaam als je geest eindelijk de kans om te herstellen en tot rust te komen.

Wist je dat een floatsessie gelijk staat aan 4 tot 6 uur slaap? Ideaal als je even wat slaap in te halen hebt!

Meer over floaten

Heb jij jouw floatsessie al geboekt?

Bij onze wellness hebben we het welzijn van de mens hoog in het vaandel staan. In onze faciliteit beschikken we over twee moderne floatingkamers, waar je kunt genieten van de ultieme ontspanning. In de drukte van alledag is het makkelijk om jezelf voorbij te rennen. Daarom is het belangrijk om af en toe een momentje voor jezelf te pakken. Daarom bieden wij een oase van rust en ontspanning, waar je even helemaal tot jezelf kunt komen.

Boek vandaag nog jouw floatsessie

Ervaar de voordelen van floaten


Regelmatig floaten biedt een scala aan voordelen, zoals stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit, en pijnverlichting. Het kan ook helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van angst en depressie. Kortom, floaten is een geweldige manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Kom snel langs voor een floatsessie en ervaar zelf de voordelen!