Ga naar de inhoud

Vanaf 22 juli t/m 1 sept hebben wij een zomerrooster, check de updates Meer info

Power Yoga

Tijd voor een veelzijdige training?

Tijd voor Power yoga!

Ben je klaar om je workout naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd rust te vinden in je geest? Stap dan binnen bij onze groepsles Power yoga, waar kracht en sereniteit samenkomen!

In onze Power yoga lessen draait alles om kracht, flexibiliteit en innerlijke rust. Laat je leiden door de flow van de bewegingen terwijl onze deskundige instructeurs je begeleiden door een serie uitdagende houdingen en ademhalingstechnieken. Voel de kracht in je spieren terwijl je tegelijkertijd je geest kalmeert.

Power yoga

Power yoga, een bruisende twist op traditionele yoga, omarmt een energieke en krachtige benadering van de praktijk. In plaats van de rustige sereniteit van klassieke yoga, omarmt Power yoga een constante stroom van beweging, ademhaling en houdingen die samen een levendige dans vormen. Deze dynamische sequenties, vaak gesynchroniseerd met de ademhaling, brengen een meditatieve ervaring met een flinke dosis energie. Het doel? Zowel kracht als flexibiliteit opbouwen, terwijl stress wordt verminderd en de geest wordt opgefrist. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde yogi, Power yoga is voor iedereen toegankelijk, een vrolijke reis naar een sterker, stralender zelf.

Power yoga

Highlights

  • Werk aan je kracht, flexibiliteit, balans & coördinatie
  • Naast fysieke fitheid krijg je ook een mentale welzijn een boost
  • Ontspannende oefeningen welke altijd toepasbaar zijn
  • Laat je meeslepen in de les door onze deskundige coach
  • Toegankelijk voor iedereen
  • Gewichtsbeheersing, verbrand calorieën en versterk je spieren

Lesrooster

Maandag

18.30 – 19.15

Lieke

Dinsdag

Woensdag

19.45 – 20.30

Peter

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

De instructeurs

Lieke Balkema

Versterk je lichaam, verfris je geest!

Ontdek de kracht van Power Yoga

Ervaar zelf de vele voordelen van Power Yoga bij Fysio2Fit en laat je verrassen door de kracht van deze energieke en versterkende groepsles. Of je nu op zoek bent naar spierversterking, flexibiliteit, stressvermindering of gewoonweg meer energie, onze Power Yogalessen bieden voor ieder wat wils. Kom langs voor een proefles en ontdek hoe Power Yoga jou kan helpen om je lichaam en geest in balans te brengen en te versterken. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!