Ga naar de inhoud

Eerste en Tweede Pinksterdag gesloten

Afspraak maken of wijzigen

Afspraak maken

Je kunt bij ons een afspraak maken door ons te bellen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om ons contactformulier in te vullen. We zullen je dan zo spoedig mogelijk terugbellen om de afspraak te plannen.

Afspraak wijzigen

Moet je om bepaalde omstandigheden je afspraak wijzigen? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren. Je kunt ons hiervoor telefonisch bereiken of ons contactformulier invullen, zodat we je kunnen bellen om de afspraak te wijzigen.

Afspraak annuleren

Wens je een afspraak te annuleren? Doe dit dan minstens 24 uur van tevoren. Indien een afspraak binnen 24 uur wordt afgezegd, zijn hier kosten aan verbonden. Raadpleeg hiervoor onze tarievenlijst. Voor het annuleren van een afspraak kun je ons het beste telefonisch bereiken. Zijn wij gesloten? Stuur ons dan een e-mail, zodat je buiten onze openingstijden alsnog je afspraak tijdig kunt annuleren.

Blijf niet rondlopen met je klachten

Plan een afspraak bij Fysio2Fit

Het is belangrijk om niet rond te blijven lopen met klachten die je dagelijkse leven belemmeren. Onze ervaren fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen met het controleren en behandelen van jouw klachten, zodat je weer optimaal kunt functioneren. Ben je verzekerd voor fysiotherapie? Dan wordt dit vaak ook nog eens voor je vergoed. Aarzel dus niet om actie te ondernemen en een afspraak te maken bij onze praktijk. Samen werken we aan jouw herstel en welzijn!

Dit zal sluiten in 0 seconden