Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Kickboksen

Plezier hebben en fit blijven? Dat klinkt toch perfect?

Tijd om te kickboksen!

Bij Fysio2Fit maken we sporten een plezierige ervaring, elke sessie opnieuw. Onze kickbokstrainers zorgen voor gevarieerde en uitdagende trainingen, waarbij plezier en afwisseling hand in hand gaan. Vergeet eentonige workouts! In onze groepslessen staat de glimlach centraal, waardoor elke training een stimulerende en vrolijke ervaring wordt.

Samen met anderen in een ondersteunende omgeving werken we niet alleen aan het verbeteren van ons lichaam, maar ook aan het versterken van ons zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen. We bieden kickboksen aan op 2 niveau’s, lees snel verder!

Kickbokstrainingen bij Fysio2Fit

Kickboks beginners is speciaal ontworpen voor mensen die nieuw zijn in de wereld van kickboksen of die hun vaardigheden willen opfrissen. In deze les krijg je een introductie tot de basisprincipes van kickboksen, inclusief de juiste technieken voor stoten, trappen en verdediging. Onze ervaren trainers begeleiden je stap voor stap door de essentiƫle vaardigheden en zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier leert kickboksen.

Kickboksen training is bedoeld voor meer gevorderde deelnemers die al bekend zijn met de basis van kickboksen en hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. In deze les gaan we dieper in op geavanceerde technieken, combinaties en strategieƫn. Het tempo ligt hoger en de intensiteit is groter, waardoor je nog meer uitdaging en stimulans krijgt om jezelf te verbeteren.

Als je net begint met kickboksen raden we aan om te starten met de beginnersles. Hier leer je de fundamenten op een rustig tempo en kun je op een veilige manier je vaardigheden opbouwen voordat je overstapt naar de meer gevorderde training. Wat je niveau ook is, bij Fysio2Fit hebben we de juiste les voor jou!

Kickboksen

Highlights

  • Full-body work-out
  • Gevarieerde lessen
  • Vergroten van spierkracht
  • Verhogen van zelfvertrouwen
  • Door twee type lessen voor ieder wat wils
  • In groepsverband

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

19.45 – 20.30

Harrie / Jeroen

20.35 – 21.30

Harrie / Jeroen

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

11.00 – 11.45

Harrie

De instructeurs

Harrie de Vries

Train hard, fight easy

Whoesh!

Begin met het ontdekken van de kracht, energie en zelfvertrouwen die kickboksen met zich meebrengt. Neem de eerste stap naar een sterker en fitter lichaam door je aan te melden voor onze kickbokslessen. Neem contact met ons op om een gratis proefles te boeken en ervaar zelf de opwinding van het kickboksen bij Fysio2Fit Winsum!