Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Massages

Eindelijk even tijd om lekker te ontspannen

Kies de massage welke het beste bij je past

Kom heerlijk tot rust, krijg meer energie of herstel van spierpijn met een heerlijke massage.
Boek één van de lekkere massages om de spieren weer los te krijgen en de spanning uit het
lichaam weg te laten vloeien.

Massage

Massage biedt een breed scala aan voordelen voor zowel lichaam als geest. Het bevordert de bloedsomloop, behoudt de flexibiliteit van gewrichten en ontspant de spieren terwijl het de huidconditie verbetert. Naast deze fysieke voordelen vermindert massage ook stress, verhoogt het de energie en verbetert het de concentratie, waardoor men zich na een sessie vaak verfrist voelt. Interessant is dat een uur durende massage gelijkstaat aan 7 à 8 uur slaap, wat de herstellende kracht benadrukt. Tijdens een massage wordt niet alleen de stofwisseling, maar ook de vochthuishouding beïnvloed, wat kan leiden tot een verhoogde behoefte aan urineren. Daarnaast komen er afvalstoffen vrij uit de spieren, waardoor het belangrijk is voldoende water te drinken om eventuele bijwerkingen zoals hoofdpijn te voorkomen.

Stoelshiatsu

Stoelshiatsu, ook wel stoelmassage genoemd zorgt ervoor dat de energiebanen in het lichaam vrijgemaakt worden van blokkades. Deze blokkades kunnen ontstaan door verschillende invloeden, zoals bijvoorbeeld een verkeerde houding, langdurig dezelfde houding, spanning en stress. Deze blokkades zorgen op hun manier weer voor diverse klachten, denk bijvoorbeeld aan: rug-, nek-, schouder-, arm klachten, hoofdpijn, stijve pijnlijke spieren etc.

Ontspanningsmassage

Doormiddel van een ontspanningsmassage neem je echt even de tijd voor jezelf en kom je heerlijk tot ontspanning. Je kunt kiezen voor een half uur waarbij alleen de rugzijde van het lichaam wordt gemasseerd met olie. Kiest je voor een uur dan wordt zowel de achterkant als de voorkant van het lichaam gemasseerd.

Sportmassage

Een sportmassage is een specifieke vorm van massage die gericht is op het verbeteren van de prestaties van sporters en het herstellen van spierweefsel na een inspanning. Dit wordt gedaan door middel van verschillende technieken, zoals kneden, kloppen en strekken, die gericht zijn op het verminderen van spierspanning en het verbeteren van de bloedcirculatie. Een sportmassage is niet alleen voor de fanatieke sporter, de massage is zeer geschikt voor iedereen.

VOETMASSAGE

Deze massage geeft niet alleen ontspanning in je voeten en benen, maar in je hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en stimuleert de energiestromen in het lichaam. Ter voorbereiding en ondersteuning aan de massage krijg je vooraf een heerlijk voetbad. Een onderbeen/voetmassage geeft je rust en laat je even stilstaan bij jezelf. Je voeten dragen je een groot deel van de dag, dus Waarom zou je ze niet daarvoor even belonen?

Hot Stone massage

Trakteer jezelf op onze luxe hot stone massage, een zalige traktatie voor lichaam en geest. Hier wordt ontspanningsmassage moeiteloos gecombineerd met de kalmerende warmte van basaltstenen, zorgvuldig geplaatst op jouw lichaam. Voel de diepe warmte doordringen in je spieren, terwijl de spanningen smelten en een diepe ontspanning je omhult. Vervaardigd van glad gepolijst basalt, behouden deze stenen hun warmte langdurig voor een heilzame ervaring. Laat je betoveren door de genezende kracht van onze hot stone massage en laat je meeslepen naar een wereld van pure verjonging en rust.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen over de massages

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Reserveer nu je ontspannende massage

Ontdek de voordelen van massage

Regelmatige massages bieden een breed scala aan voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit en verlichting van pijn. Daarnaast kunnen massages helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Kortom, massage is een uitstekende manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Maak snel een afspraak voor een ontspannende massagesessie en ervaar zelf de voordelen!