Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Fysiotherapie

Maak nu een afspraak

bewegen zonder klachten

Ben je op zoek naar professionele fysiotherapeutische zorg in Winsum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze toegewijde fysiotherapeuten staan klaar om je te helpen bij het herstel van blessures, het verlichten van pijn en het verbeteren van je algehele welzijn.

Behandelingen

Professionele zorg op maat

Bij Fysio2Fit geloven we in het leveren van zorg op maat, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Ons ervaren team van fysiotherapeuten is gespecialiseerd in verschillende behandeltechnieken en heeft uitgebreide kennis van het menselijk lichaam. Of je nu kampt met een sportblessure, chronische pijn ervaart of revalidatie na een operatie nodig hebt, wij bieden de expertise en zorg die je nodig hebt.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Bart

Na een heftige heupoperatie, ben ik in Winsum top geholpen. Het was maar de vraag of ik weer zou kunnen voetballen, maar door de expertise op het gebied van sport vanuit Fysio2Fit, heb ik onlangs weer pijnvrij getraind, zonder reactie. De organisatie is erg goed ingericht en de kennis en kunde op het gebied van sport is volop aanwezig. Uiteraard dien je zelf ook veel tijd in je herstel te stoppen, maar met de begeleiding op zowel mentaal als fysiek gebied vanuit Fysio2Fit is veel mogelijk. Toppers hier!

Manon van Olst

Schouderklachten

Ik begon het tennisseizoen erg ongelukkig met een peesirritatie in mijn schouder. Geen competitie dacht ik… Echter met de behandelingen van Neil en de oefeningen kon ik 6 weken later weer tennissen en heb zelfs 3 competitiewedstrijden gespeeld!

Carlijn Engelsman

Knie klachten (knieschijf)

Met volleyballen gestopt na 2 jaren aanhoudende knieklachten. Fysiotherapie heeft mij voorheen niet geholpen. Door Neil zijn behandelingen zijn mijn knieƫn veel sterker geworden en kan ik alles weer doen zonder pijnklachten! Ik ga nu Hockeyen, zin in!

Jaap Peter Leugs

Meniscus operatie

De artsen zeiden dat ik kon rekenen op 6-10 weken herstel. Een week na de OK gestart met fysiotherapie. Dit betaalde zich uit! Na 4 weken kon ik weer aan mijn eerste veldtraining beginnen en was binnen no time weer fit. De moeite waard om hier te gaan trainen!

kom van je klachten af

Maak online een afspraak