Ga naar de inhoud

Floatsessie boeken

Boek eenvoudig en snel jouw floatsessie

Nu is het tijd voor jou!

Maak jouw floatervaring snel en gemakkelijk in orde door jouw floatsessie online te boeken. Gebruik ons handige boekingssysteem hieronder om jouw floatkamer(s) te reserveren. Wij adviseren om te boeken via ons online-systeem, omdat hier ook de betaling plaatsvindt. Kies tussen een enkele floatsessie of een duofloat. Waarbij jij en je metgezel bij een duofloat elk je eigen kamer met floatpod krijgen. Zodra je de boeking hebt gedaan en hebt betaald ontvangt je een bevestiging. Zodra je een bevestiging in je inbox hebt ontvangen, is jouw boeking definitief.

Reserveer nu en bereid je voor op ultieme ontspanning bij Floating Winsum

Boek jouw floatsessie

Kies jouw afspraak soort en kijk vervolgens in de agenda welke plekjes we beschikbaar hebben.
Let op: de floatsessie is pas geboekt na de betaling en zodra jij een bevestiging hebt ontvangen.

Veelgestelde vragen

Reserveren werkt als volgt:
○ Stap 1: ga naar https://fysio2fit.nl/floatsessie-boeken/
○ Stap 2: kies jouw afspraak: Duo Float en klik vervolgens op geen voorkeur.
Kies nu een geschikte datum.
○ Stap 3: Maak een account aan en vul jouw gegevens in en ga akkoord met
onze voorwaarden.
○ Stap 3: voor de volgende stap heb jij jouw vouchercode nodig. De
vouchercode vind je via je Social Deal-account; ga naar ‘Mijn reserveringen’;
klik op de Floating Winsum-deal; klik op ‘Ga naar voucher’; klik op ‘Bekijk
voucher’ en kopieer de vouchercode
○ Stap 3: voer bij het reserveersysteem van Floating Winsum ‘cadeaukaart of
kortingscode invoeren’ de vouchercode in. Dit staat rechtsonderaan. Klik
vervolgens op ‘losse afspraak’.
○ Stap 4: bevestig de boeking
○ Stap 5: zodra jij een bevestiging in je mail hebt ontvangen van Floating
Winsum is jouw boeking gereserveerd

Ja, het is mogelijk om een massage en een floatsessie te combineren. Echter, op dit moment bieden we deze combinatie nog niet aan als arrangement. Je kunt echter wel beide afspraken apart inplannen door de online agenda’s naast elkaar te raadplegen. Tussen de twee sessies zal een halfuur pauze zijn, waarin je kunt ontspannen en genieten van een kopje thee. Deze combinatie biedt de mogelijkheid om zowel de fysieke ontspanning van een massage als de mentale rust van een floatsessie te ervaren, wat een uitgebreide en verkwikkende spa-ervaring creëert.

We vinden het belangrijk om je goed voor te bereiden op je floatsessie en je te informeren over wat je kunt verwachten. Ga naar ‘Hoe ziet een floatsessie eruit‘ en ontdek alle details!

Mogelijk is er iets misgegaan tijdens het boekingsproces, of is de bevestigingsmail in je spam-map terechtgekomen. Als je geen bevestigingsmail hebt ontvangen, is je boeking waarschijnlijk niet correct geregistreerd in ons systeem. Neem gerust contact met ons op, dan controleren we dit voor je.

Jazeker, wij vinden het leuk om regelmatig acties te doen. Onze actuele acties zijn te vinden op social media.
Je kunt je actiecode of vouchercode invoeren wanneer je bent aangekomen bij het overzicht van je afspraak. Rechtsonder staat aangegeven “Cadeaukaart of kortingscode invoeren

Voer hier jouw code in en klik vervolgens op losse afspraak. Je zult dan worden verwezen naar de betaling of je krijgt bevestiging van de boeking.

Wens je graag een cadeaubon aan te schaffen? Deze zijn verkrijgbaar aan onze balie.

Jazeker, voor het wijzigen van je boeking kun je telefonisch contact met ons opnemen. Je kunt ons bereiken op 0595-442161. Wij zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 8.30 en 17.00 uur.

Annuleringen of verplaatsingen van afspraken binnen 24 uur voor aanvang van de sessie zijn niet mogelijk zonder kosten ter hoogte van een volledige floatsessie in rekening te brengen. Indien je een afspraak wenst te annuleren meer dan 24 uur voor aanvang, dan is restitutie mogelijk.

Het is mogelijk om online te betalen met een cadeaukaart, vouchercode, strippenkaart of via iDeal.

Boek vandaag nog jouw floatsessie

Ervaar de voordelen van floaten

Regelmatig floaten biedt een scala aan voordelen, zoals stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit, en pijnverlichting. Het kan ook helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van angst en depressie. Kortom, floaten is een geweldige manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Kom snel langs voor een floatsessie en ervaar zelf de voordelen!