Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Ontspanningsmassage

Het is tijd voor ontspanning

Maak tijd voor een ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage focust op het creëren van rust met diverse massagetechnieken voor diepe ontspanning. Het heeft positieve effecten op de zenuwen en bevordert een gevoel van totale ontspanning. Het stimuleert de doorbloeding, verwijdert afvalstoffen, herstelt spierspanning en -kracht, ontspant verkrampte spieren, en verbetert spier- en huidbeweeglijkheid.

Even tijd voor jezelf

Met deze massage neem je echt even de tijd voor jezelf en kom je heerlijk tot ontspanning. Je hebt de keuze uit een massage van een half uur, waarbij alleen de rugzijde van je lichaam met olie wordt gemasseerd. Kies je voor een uur, dan wordt zowel de achter- als de voorkant van je lichaam gemasseerd.

Ontdek de voordelen van een

Ontspanningsmassage

  • Zorgt voor soepelere spieren
  • Verbetert de bloedcirculatie
  • Versterkt je immuunsysteem
  • Geeft je nieuwe energie
  • Verhoogt de natuurlijke weerstand
  • Verbetert de spijsvertering
  • Helpt je hoofd leeg te maken
  • Verbetert je concentratie
  • Geeft verlichting aan je klachten

Testimonials

Wat onze klanten zeggen over de massages

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken niet, maar bij verschillende contra indicaties wel. Dit zijn redenen waarom iemand helemaal niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Tenzij toestemming aanwezig van de behandelende arts of specialist. Wanneer wij niet of verkeerd ingelicht worden, kunnen wij niet aansprakelijk gessteld worden voor schade of letssel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.

Denk aan de volgende indicaties: koorts, infectieziekten, ziekte met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huisaandoening, slechte algemene gezondheid, extreme vermoeidheid, bij te veel bij, in behandeling voor kanker, ernstige hart- en vaatziekten en wanneer je antibiotica slikt.

Bij absolute plaatselijke contra indicaties worden niet gemasseerd op deze plek. Dit gaat om: plaatselijke ontstekingen, wonden, vaataandoeningen, spataderen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels en trombose.

In principe mag je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter hebben wij ervoor gekozen om helemaal niet te masseren tijdens de zwangerschap. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassages. Wij verwijzen je graag naar hen door.

Tijdens een ontspanningsmassage zal de massagetherapeut zachte, vloeiende bewegingen gebruiken om spanning in de spieren los te maken. Je mag op een comfortabele massagetafel liggen terwijl de masseur verschillende technieken toepast om een diepe staat van ontspanning te bevorderen.

We bieden momenteel de mogelijkheid aan voor 30 minuten of 60 minuten ontspanningsmassage.

Reserveer nu je ontspannende massage

Ontdek de voordelen van massage

Regelmatige massages bieden een breed scala aan voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit en verlichting van pijn. Daarnaast kunnen massages helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Kortom, massage is een uitstekende manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Maak snel een afspraak voor een ontspannende massagesessie en ervaar zelf de voordelen!