Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Body Support

Gezondheid op nummer één!

Ontdek Jouw Weg naar een gezonde leefstijl

Start jouw reis naar een gezondere levensstijl met Body Support: jouw betrouwbare gids naar voedingsadvies dat écht werkt! Ontdek hoe onze unieke aanpak jouw leven kan transformeren en je inspireert om het beste uit jezelf te halen. Leer meer over onze effectieve methoden en begin vandaag nog aan jouw weg naar een gebalanceerd en vitaal leven!

Ontdek de vele voordelen

De voordelen van ons voedingsadvies

  • Op een verantwoorde manier afvallen of aankomen
  • Je krijgt meer energie en eventueel minder klachten
  • Je gaat je zelfvertrouwen vergroten en lekkerder in je vel zitten
  • Geen diëet, dus blijvend resultaat!
  • Je hebt jouw eigen motiverende coach
  • Je maakt een echte leefstijlverandering
  • Met handige app
  • Aan te passen aan jouw wensen
  • Goed te combineren met het gezin

Wat is BodySupport?

Bij ons programma streven we naar een duurzame leefstijlverandering met een glimlach. We geloven niet in tijdelijke diëten, maar in slimme keuzes die je kunt integreren in je dagelijks leven. Met ons programma leer je nieuwe gewoontes aan en krijg je inzichten in gezond én lekker eten, zonder urenlang in de keuken te staan. We begrijpen dat het vinden van een aanpak die bij jou past cruciaal is om gemotiveerd te blijven en terugval in oude gewoontes te voorkomen. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste aanpak om jouw doelen te bereiken, of dat nu gewichtsverlies, gewichtsbehoud of juist aankomen is. Met onze ondersteuning en begeleiding zorgen we ervoor dat je jouw doelen op een haalbare en plezierige manier kunt bereiken. Want bij ons staat sporten en gezond leven altijd centraal, met een glimlach!

Voedingsschema

Wij maken een voedingsschema voor de hele week en zorgen met onze hightech meetapparatuur dat we precies weten hoe jouw lichaamssamenstelling ervoor staat. Door deze meting kunnen wij precies inschatten welke hoeveelheden voeding jij nodig hebt om prima te kunnen leven en ondertussen toch nog af te vallen. De calorieën die jij nodig hebt om geen honger te hebben en toch af te vallen schrijven wij voor in de menu’s. De apparatuur geeft daarbij precies aan waar de probleemgebieden liggen en van daaruit maken we samen een plan hoe we daar mee aan de slag kunnen gaan. Op deze manier is afvallen geen ergernis maar een nieuwe manier van leven! 

Op maat gemaakt

Samen met een coach ga je aan de slag: of je nu wil afvallen, juist in balans wil blijven of meer spieren en vorm wil krijgen, het is allemaal mogelijk. Je coach maakt aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren voedingsschema’s op maat. Heb je allergieën, dieetwensen of wil je met iemand samen eten? Ook dat kan je coach voor jou samenstellen in je weekmenu. Daarnaast heb je de Body Support app met een persoonlijk account tot je beschikking. Met behulp van de app heb je altijd je weekmenu bij de hand en kun je de menu’s nog verder aanpassen. Daarnaast vind je er onder andere een wekelijkse boodschappenlijst, nieuwtjes en een caloriechecker.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Anja

Body Support

Al 5 kilo kwijt en ik voel mij een stuk fitter en energieker dankzij de eGym in combinatie met de voedingscoaching van Fysio2Fit.

Carmen

Body Support

Ik heb diabetes type 1 en heb van alles geprobeerd om mezelf in balans te houden echter was dit erg lastig. Ik ben super blij met Body Support. Ik val af haal geweldige resultaten en kan gewoon genieten van mijn voeding. Ik heb nu balans en geen hoge pieken meer. Zo goed is het nog nooit geweest! Ik raak nu op een goede manier gewicht en vet kwijt. Hier heb ik echt lang naar uitgekeken en het is echt een uitkomst voor mij!

Marjanne

Body Support

Inmiddels ben ik al heel wat kilo’s kwijt, en wat ik zo fijn vind ik dat ik steeds beter leer bewuste keuzes te maken. Erg tevreden!

Zet vandaag nog jouw eerste stap!

Ontdek de voordelen van Body Support

Zet vandaag nog jouw eerste stap naar een gezonder en fitter leven. Kies voor een vrijblijvend informatiegesprek zodat we kennis kunnen maken en jouw wensen en behoeften te kunnen bespreken.