Ga naar de inhoud

Fysio2Fit opent nieuwe vestiging in Uithuizen! Bezoek de pagina

Stoelshiatsu

Laat spanning los met stoelshiatsu

Maak tijd voor een stoelshiatsu

Een effectieve drukpuntmassage voor hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug. Ideaal voor RSI-symptomen en pijnklachten door langdurig zitten. Ontspan in een speciaal ontworpen stoel, zonder lotion en kleding te verwijderen. Snel ontspannen en weer lekker in je vel zitten.

Even lekker tijd voor jezelf

Stoelshiatsu, een Japanse drukpuntmassage, wordt uitgevoerd op een speciaal ontworpen stoel om energiebanen vrij te maken van blokkades. Deze blokkades kunnen worden veroorzaakt door factoren zoals een verkeerde houding, langdurig dezelfde houding, spanning en stress, wat weer kan leiden tot diverse klachten zoals rug-, nek-, schouder- en armklachten, hoofdpijn en stijve spieren.

Het mooie van stoelshiatsu is dat je gekleed op de stoel plaatsneemt, waardoor het laagdrempelig is. Het biedt niet alleen verlichting voor het lichaam, maar ook voor de geest, vooral na een vermoeiende werkdag.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen over de massages

Corine

Ik ben heel tevreden over de massages van Rinske. Ze is gewoon super goed in haar werk, een aanrader!

Henk

Stoelmassage

Ik ben heel tevreden over de stoelmassage van Rinkse. Daarnaast altijd een uitstekende en professionele sfeer. Stoelmassage werkt voor mij uitstekend om spanning uit de nek en schouders weg te krijgen. Ik raad het iedereen aan!

Veelgestelde vragen

Normaal gesproken niet, maar bij verschillende contra indicaties wel. Dit zijn redenen waarom iemand helemaal niet of gedeeltelijk niet gemasseerd mag worden. Tenzij toestemming aanwezig van de behandelende arts of specialist. Wanneer wij niet of verkeerd ingelicht worden, kunnen wij niet aansprakelijk gessteld worden voor schade of letssel ten gevolge van een door ons uitgevoerde massage.

Denk aan de volgende indicaties: koorts, infectieziekten, ziekte met verhoogde stofwisseling, besmettelijke huisaandoening, slechte algemene gezondheid, extreme vermoeidheid, bij te veel bij, in behandeling voor kanker, ernstige hart- en vaatziekten en wanneer je antibiotica slikt.

Bij absolute plaatselijke contra indicaties worden niet gemasseerd op deze plek. Dit gaat om: plaatselijke ontstekingen, wonden, vaataandoeningen, spataderen, fracturen, kneuzingen, blauwe plekken, zwemmerseczeem, kalknagels en trombose.

In principe mag je gemasseerd worden als je zwanger bent, vanaf 15 weken. Echter hebben wij ervoor gekozen om helemaal niet te masseren tijdens de zwangerschap. Er zijn masseurs die gespecialiseerd zijn in het geven van zwangerschapsmassages. Wij verwijzen je graag naar hen door.

Reserveer nu je ontspannende massage

Ontdek de voordelen van massage

Regelmatige massages bieden een breed scala aan voordelen, waaronder stressvermindering, verbeterde slaapkwaliteit en verlichting van pijn. Daarnaast kunnen massages helpen bij het versnellen van herstel na inspanning, het bevorderen van focus en concentratie, en het verminderen van gevoelens van angst en depressie. Kortom, massage is een uitstekende manier om zowel fysiek als mentaal welzijn te bevorderen. Maak snel een afspraak voor een ontspannende massagesessie en ervaar zelf de voordelen!