Fysiotherapie

De Fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met de ruime kennis en kunde helpen we bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten. Door onze ruime ervaring en opleidingen kunt u bij ons terecht voor zorg op maat, passend bij uw situatie gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Voor veel klachten kunt u naar een fysiotherapeut. Veel voorkomende klachten binnen de reguliere fysiotherapie zijn nek/schouderklachten, rugklachten en knieklachten.

U kunt met of zonder verwijzing van de huisarts of medische specialist bij ons terecht

Kwaliteit

Alle fysiotherapeuten van Fysio2Fit staan ingeschreven in het KNGF (Koninklijk Genootschap Fysiotherapie). We voldoen dus aan de strenge eisen van de brancheorganisatie, we volgen bijscholing en houden ons aan inhoudelijke richtlijnen. We werken zoveel mogelijk volgens de laatste wetenschappelijke inzichten.

Bij Neil terecht gekomen met een hardnekkige blessure in mijn arm. Het botvlies en de pees bij mijn elleboog bleken fors geirriteerd. Door een goede diagnose, de kundige behandelingen (geen pretje) en oefeningen thuis ben ik eindelijk van mijn klachten af!

Na een zware enkelblessure heb ik zaterdag voor het eerst weer een wedstrijd kunnen voetballen na 4 maanden. Dit dankzij Fysio2Fit! Dankzij de goede behandelingen en trainingen sta ik weer op het veld zonder pijn!

Een half jaar geleden heb ik een zware operatie aan mijn enkelbanden gehad na veel blessureleed aan mijn enkel. Door de sportgerichte behandelingen bij Fysio2Fit kan ik na 2 jaren eindelijk weer op niveau voetballen bij vv Winsum 1!

Met volleyballen gestopt na 2 jaren aanhoudende knieklachten. Fysiotherapie heeft mij voorheen niet geholpen. Door Neil zijn behandelingen zijn mijn knieën veel sterker geworden en kan ik alles weer doen zonder pijnklachten! Ik ga nu Hockeyen, zin in!

Na 4 jaar een 10 banenkaart te hebben gehad bij fysiotherapeuten voor rugklachten ben ik terecht gekomen bij Fysio2Fit. Hier wisten ze snel waar mijn pijnklachten vandaan kwamen en zijn we gericht aan de slag gegaan. Door zijn eveneens gerichte rek oefeningen icm de fysiotherapie kan ik weer eindelijk bewegen zonder rugklachten.

Ik begon het tennisseizoen erg ongelukkig met een peesirritatie in mijn schouder. Geen competitie dacht ik… Echter met de behandelingen van Neil en de oefeningen kon ik 6 weken later weer tennissen en heb zelfs 3 competitiewedstrijden gespeeld!