Kickboksen bij Fysio2Fit

Lijkt het je leuk om kennis te maken met kickboksen maar heb je weinig tot geen ervaring? Dan is deze beginnerscursus iets voor jou! Je krijgt elke week les in de basistechnieken van het stoten en trappen, afgewisseld met kracht- en conditieoefeningen. Een erg leuke en afwisselende manier van sporten!

De trainingen zijn geschikt voor iedereen boven de 15 jaar, man en vrouw!

We hanteren inschrijving op volgorde van binnenkomst en na betaling van de volledige cursuskosten.

  • Er wordt getraind in groepen van maximaal 10 personen
  • Er is altijd veel aandacht is voor elke sporter!
  • Onze oefenzaal beschikt over veel vrije ruimte inclusief vier grote bokszakken.
  • De trainingen worden momenteel buiten gegeven i.v.m. corona

Trainingstijden:

  • Woensdag: 20.15 – 21.15 uur, kickboksen
  • Zondag: 10.00 – 11.00, kickboksen beginnerscursus*
  • Zondag: 11.15 – 12.15, kickboksen

*Gaat alleen door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Lijkt het je leuk om mee te doen, ken je iemand of gaan jullie samen?

Kosten:

De cursuskosten van de beginnerscursus bedragen 75,- totaal, dit is inclusief het gebruik van alle materialen! Deze trainingen staan los van de abonnementen van Fysio2Fit, gezien dit een losse cursus betreft met externe instructeurs.

De kosten van kickboksen bedragen € 35,- per maand voor 1x per week en € 55,- per maand voor 2x per week, dit is een abonnementsvorm. Bokshandschoenen en scheenbeschermers zijn aanwezig bij Fysio2fit en te gebruiken voor de beginnerscursus. Bij de reguliere lessen wordt verwacht dat je eigen bokshandschoenen en scheenbeschermers hebt (kosten ca €50,- totaal)

Locatie

Getraind wordt in de sportruimte van Fysio2Fit (Het Aanleg 1, Winsum). Tijdens de corona periode trainen we op onze mooie overkapte buitenlocatie achter het pand.

Groepen

Het is tevens mogelijk persoonlijke kickbokstrainingen af te nemen of met een besloten groep/ team. Neem hiervoor contact op met Fysio2Fit of mail naar info@fysio2fit.nl

Meld je aan via whatsapp, tel; 06-40566200 of mail naar info@fysio2fit.nl en we nemen z.s.m. contact op voor de volledige inschrijving!