Nieuw bij Fysio2Fit: Kickbocksen

Lijkt het je leuk om kennis te maken met kickboksen maar heb je weinig tot geen ervaring? Dan is deze beginnerscursus iets voor jou! Gedurende acht weken krijg je elke week les in de basistechnieken van het stoten en trappen, afgewisseld met kracht- en conditieoefeningen. Een erg leuke en afwisselende manier van sporten!

De trainingen zijn geschikt voor iedereen boven de 15 jaar, man en vrouw!

De eerste training start op zondag 22 maart, schrijf je snel in want vol=vol. De aanmelding sluit op 16 maart, daarna worden de definitieve tijden bekend gemaakt.

We hanteren inschrijving op volgorde van binnenkomst en na betaling van de volledige cursuskosten.

  • Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 personen
  • De trainingen worden altijd gegeven door twee instructeurs zodat er veel aandacht is voor elke sporter!
  • Onze oefenzaal beschikt over veel vrije ruimte inclusief vier grote bokszakken. Alle materialen zoals bokshandschoenen, scheenbeschermers en pads zijn aanwezig bij Fysio2fit.

Trainingstijden:

  • Woensdag: 20.15-21.15 uur, kickboksen voor meiden en vrouwen (v.a. 15 jaar)*
  • Zondag: 10.30-11.30 uur & 11.45-12.45 uur, gemengde groepen

*Gaat alleen door bij minimaal 8 aanmeldingen.

Lijkt het je leuk om mee te doen, ken je iemand of gaan jullie samen?

Kosten:

De cursuskosten bedragen 75,- totaal, dit is inclusief het gebruik van alle materialen! Deze trainingen staan los van de abonnementen van Fysio2Fit, gezien dit een losse cursus betreft met externe instructeurs.

Locatie

Getraind wordt in de sportruimte van Fysio2Fit (Het Aanleg 1, Winsum).

Groepen

Het is tevens mogelijk persoonlijke kickboks trainingen af te nemen of met een besloten groep/ team. Neem hiervoor contact op met Fysio2Fit of mail naar info@fysio2fit.nl

Meld je aan via whatsapp, tel; 06-40566200 of mail naar info@fysio2fit.nl en we nemen z.s.m. contact op voor de volledige inschrijving!