Fysio2Fit is de plek om fit te worden!

Fysio2Fit bouwt momenteel het hypermodern sportcentrum als uitbreiding voor onze fysio praktijk, op deze manier willen wij een totaalpakket aanbieden voor sporters. Wij beschikken inmiddels over twee grote zalen voor vele verschillende groepslessen en onze huidige fitnesszaal wordt per 1 september uitgebreid tot een veel grotere fitnessruimte. Fysio2Fit staat garant voor persoonlijke begeleiding, ruime openingstijden, moderne apparatuur (Matrix) en bewegen met een glimlach. Wij hopen jou te verwelkomen bij Fysio2Fit en ervoor te zorgen dat jij fit wordt!

Groeplessen

Yoga, Spinning/Cycle, Powerpump, Pilates, Zumba, Steps, HIIT, Aerobics, Survival/Bootcamp, Kickboksen, Vario, Fysio Fitness, Kids Fit, Tabata en Tae Bo.

Het rooster is te vinden onderaan de pagina.

Openingstijden

Maandag – Donderdag

7.30 – 21.30

Vrijdag

7.30 – 17.30

Zaterdag & Zondag

8.30 – 13.00

Tarieven 

Abonnement 1x per week Onbeperkt Inschrijfkosten
Jeugd (<23) €21,50 €30,00 €15,00
Basis €30,00 €40,50 €15,00
Plus €41,00 €59,50 €29,50
Top €179,- €330 (2x per week) €29,50
Top duo €119,00 p.p €215,00 p.p (2x per week) €29,50
Egym dal €40,50 €29,50
  • Basis: Groepslessen en vrije fitness
  • Plus: E-Gym, Fysio Fitness, vrije fitness en groepslessen
  • Top: Personal training

Als er 3 leden uit hetzelfde gezin (ingeschreven op hetzelfde adres) lid zijn, dan krijg je 30% korting op het goedkoopste abonnement.

E-GYM

E-Gym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot verleden behoren. Je traint dus snel effectief en vooral met meer plezier!

Fitness plus

Fitness plus (begeleid) is bedoeld voor mensen die willen sporten en aan hun lichaam en/of klachten willen werken. De intensiteit en oefeningen worden per individu samengesteld door de personal trainer/fysio. Voordat u start vindt er altijd een intake en beginmetingen plaats om zodoende de wensen en doelstellingen te bepalen. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk schema gemaakt welke op de eerste training wordt uitgelegd. Elke 6-8 weken kan er (indien gewenst) een her-test plaatsvinden en/of het trainingsschema worden aangepast. Er wordt altijd getraind in kleine groepen om zo voldoende aandacht te kunnen krijgen van de personal trainer/fysiotherapeut.

Tijdens de trainingsmomenten is er altijd een fysiotherapeut of personal trainer aanwezig.

Wij vragen u zich altijd aan te melden voor een training, dit kan via de ‘Virtuagym app’. Zo kunnen wij de kwaliteit van de begeleiding garanderen.

Contactformulier

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken wat er voor u allemaal mogelijk is? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Naam(Vereist)