Ga naar de inhoud

Abonnement wijzigen of opzeggen

Abonnement wijzigen of stoppen?

Op deze pagina leggen we je stap voor stap uit hoe je je abonnement kunt wijzigen of opzeggen. Wil je upgraden naar een uitgebreider pakket of juist downgraden naar een eenvoudiger abonnement? Wij vertellen je precies hoe je dit kunt regelen. Als je tijdelijk niet kunt sporten door een blessure, adviseren we een pauzering van je abonnement. Ook als je je abonnement volledig wilt opzeggen, vind je hier de benodigde informatie. We helpen je graag verder met duidelijke instructies voor elke wijziging.

Abonnement wijzigen

Wens jij je abonnement te wijzigen omdat je bijvoorbeeld vaker wilt komen in de week of even een stapje terug? Upgraden van je abonnement is altijd mogelijk. Downgraden van je abonnement is mogelijk als jij 3 maanden lid bij ons bent. Geef duidelijk aan ons door welk abonnement jij nu hebt en naar welke abonnementssoort jij je abonnement wilt wijzigen.

Abonnement pauzeren

Wens jij je abonnement te pauzeren omdat jij wellicht een blessure hebt opgelopen en het advies hebt gekregen om even te stoppen? Leg dit verzoek dan bij ons neer, wij zullen dan contact met je opnemen. Wij helpen je graag met het tijdelijk stopzetten van je abonnement, zodat je je volledig kunt richten op je herstel. Voor verdere instructies en andere wijzigingen aan je abonnement, vind je op deze pagina alle benodigde informatie.

Abonnement beëindigen

Wens jij je abonnement op te zeggen? Dien dit verzoek dan in via onderstaande knop.

Let op: Tijdens de eerste drie maanden na de startdatum is het mogelijk om op te zeggen, maar het abonnement zal pas na deze drie maanden beëindigd worden. Na deze periode geldt een maandelijks opzegtermijn.

Wij helpen je!

Geen motivatie meer, maar wel graag blijven sporten?

Kom met ons in gesprek, mail of bel ons en dan plannen wij een gesprek met je in om te kijken hoe wij je kunnen begeleiden in je proces.