Personal Training

Lukt het jou niet om net dat stukje discipline op te brengen om aan je gezondheid te werken? Of mis je de motivatie om een paar keer in de week te gaan sporten? Heb je geen behoefte aan drukke sportscholen maar wil je echte 1 op 1 trainingen? Dan help ik jou graag aan de hand van Personal Training! Er wordt niet getraind in een overvolle sportschool maar in een studio waar je de volledige aandacht krijgt.

Personal training houdt in dat je in een uur begeleid en gemotiveerd wordt in het uitvoeren van oefeningen om je (sportieve) doelen te behalen, afgestemd op jouw lichaam en gezondheid.

Mijn ambitie is om mensen te helpen om hun (sportieve) doelen te bereiken en een andere kijk te geven op hun leefstijl, om zo de beste van jezelf naar boven te halen!

Specialisaties

– Gewichtscontrole
– Afvallen
– Spieropbouw
– Sportspecifieke krachttraining
– Fysio fit begeleiding
– Leefstijl advies

Voordeel van personal training

Aan de hand van jouw leeftijd, jouw (sportieve) doel(en) en je fysieke staat wordt er een passend trainingsschema ontwikkelt. Hierbij kijk ik niet alleen welke oefeningen je gaat doen, maar krijg je ook leefstijl advies bij het behalen van jouw doelen. Ik zorg voor mentale ondersteuning, maar ik help je ook bij tegenslagen en je leert over je grenzen gaan heen te gaan!

Je kunt jouw personal trainingen geheel aanpassen aan je agenda, je sport dus wanneer het jou het beste uitkomt. Daarnaast ben ik jouw motivator om te zorgen dat je geen enkele training mist!

Personal training kan zowel individueel als in een kleine groep worden gevolgd. De groepen zijn besloten, hier kan je als individu niet aan deelnemen. Voor specifieke wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Tarieven gelden per maand en gaan per automatische incasso. Het abonnement is per maand opzegbaar. De intake, inclusief metingen en het vastleggen van de doelstellingen is gratis. Aan de hand hiervan worden de eerste personal trainingen samengesteld.

Meer weten over wat er voor jou mogelijk is of een afspraak maken voor een gratis intake?

Stuur een mail met uw naam en telefoonnummer naar; personaltraining@fysio2fit.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Tarieven per maand

Personal Training individueel
1x per week (40 min) € 179,-
2x per week (40 min) € 330,-
Duo training (prijs p.p.)
1x per week (40 min) € 119,-
2x per week (40 min) € 215,-

Inschrijfkosten €22,50