Kickboksen

We verwachten in mei weer te starten!

Lijkt het je leuk om kennis te maken met kickboksen maar heb je weinig tot geen ervaring? Dan is dit iets voor jou! Hierbij krijg je elke zondag van 10-11 uur les in de basistechnieken van het stoten en trappen, afgewisseld met kracht- en conditieoefeningen. Een erg leuke en afwisselende manier van sporten!

De trainingen zijn geschikt voor iedereen boven de 15 jaar, man en vrouw!

Heb je al ervaring met kickboksen, dan kun je ook aanmelden voor de kickbokslessen. Dit kan op woensdagavond en zondagochtend. Je kunt ervoor kiezen om 1 keer per week te trainen of 2 keer te komen trainen.

Kom langs voor een proefles en ervaar hoe leuk en lekker deze trainingen zijn!

Wij vragen u zich altijd aan te melden voor deze trainingen om overbezetting te voorkomen, dit kan via de ‘Virtuagym app’.

Via bovenstaande buttons kunt u zich aanmelden voor een proefles en/ of voor een abonnement

Informatie

  • Er wordt getraind in groepen van maximaal 12 personen
  • Er is altijd veel aandacht is voor elke sporter!
  • Onze oefenzaal beschikt over veel vrije ruimte inclusief vijf grote bokszakken. Alle materialen zoals bokshandschoenen, scheenbeschermers en pads zijn aanwezig bij Fysio2fit.
  • Vanwege coronamaatregelen is deze les tijdelijk buiten.

Trainingstijden

De kickboks lessen worden met abonnementsvorm aangeboden. Hierbij kun je voor 1 keer per week of 2 keer per week kiezen.

Dag Tijdstip Groepsles
Woensdag 20.15 – 21.15 uur Kickboksen
Zondag 10.00 – 11.00 uur Kickboksen beginners
11.15 – 12.15 uur Kickboksen

Het is tevens mogelijk persoonlijke kickbokstrainingen af te nemen of met een besloten groep/ team. Neem hiervoor contact op met Fysio2Fit of mail naar info@fysio2fit.nl