Fysio Fitness

Fysio Fitness (begeleid) is bedoeld voor mensen die willen sporten en aan hun lichaam en/of klachten willen werken. De intensiteit en oefeningen worden per individu samengesteld door de personal trainer/fysio. Voordat u start vindt er altijd een intake en beginmetingen plaats om zodoende de wensen en doelstellingen te bepalen. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk schema gemaakt welke op de eerste training wordt uitgelegd. Elke 6-8 weken kan er (indien gewenst) een her-test plaatsvinden en/of het trainingsschema worden aangepast. Er wordt altijd getraind in kleine groepen om zo voldoende aandacht te kunnen krijgen van de personal trainer/fysiotherapeut.

Tijdens de trainingsmomenten is er altijd een fysiotherapeut of personal trainer aanwezig.

Wij vragen u zich altijd aan te melden voor een training, dit kan via de ‘Virtuagym app’. Zo kunnen wij de kwaliteit van de begeleiding garanderen.

Via bovenstaande button kunt u zich aanmelden.

Openingstijden Fysio Fitness

Momenteel wordt er buiten getraind tijdens deze momenten. Er zal overal 1.5 meter afstand gehouden moet worden en iedereen is verplicht om een handdoek mee te nemen. Na gebruik van materiaal moeten de spullen gedesinfecteerd worden.

Dag Tijd
Maandag 09.30 – 10.15 uur

19.00 – 19.45 uur

Woensdag 19.00 – 19.45 uur
Donderdag 09.30 – 10.15 uur