Fysio Fitness

Fysio Fitness is bedoeld voor mensen die willen sporten en aan hun lichaam en/of klachten willen werken. De intensiteit en oefeningen worden per individu samengesteld door de personal trainer/fysio. Voordat u start vindt er altijd een intake en beginmetingen plaats (kostenloos) om zodoende de wensen en doelstellingen te bepalen. Aan de hand hiervan wordt een persoonlijk schema gemaakt welke op de eerste training wordt uitgelegd. Elke 6-8 weken kan er (indien gewenst) een hertest plaatsvinden en/of het trainingsschema worden aangepast. Er wordt altijd getraind in kleine groepen om zodoende voldoende aandacht te kunnen krijgen van de personal trainer/fysiotherapeut.

Tijdens de trainingsmomenten is er altijd een fysiotherapeut of personal trainer aanwezig.

Wij vragen u zich altijd aan te melden voor een training, dit kan via de ‘Fitmanager app’. Zodoende kunnen wij de kwaliteit van de begeleiding garanderen.

Via onderstaande button kunt u zich aanmelden.

Tarieven Fysio Fitness

Tarieven per maand Fysio Fitness abonnementen
1x per week € 35,-
2x per week € 45,-
1x per week + 1x HIIT of MIIT € 50,-

Openingstijden Fysio Fitness

Vanaf 1 juli kunnen wij binnen van onze oefenzaal gebruik maken, wanneer er buiten getraind kan worden zullen wij hier ook gebruik van maken. Er zal overal 1.5 meter afstand gehouden moet worden en iedereen is verplicht om een handdoek mee te nemen.

Dag Tijd
Maandag 09.00 – 10.00 uur

18.45 – 19.45 uur

Woensdag 19.00 – 20.00 uur
Donderdag 09.00 – 10.00 uur

19.00 – 20.00 uur