Rugklachten

Rugklachten zijn de meest voorkomende klachten van het menselijk lichaam. De rug is een stevig bouwwerk met botstukken, banden, spieren en pezen die belangrijk zijn voor onze stabiliteit. De lage rug is samen met het bekken het fundament van ons lichaam. Aan de andere kant moet er genoeg beweging zijn om onze dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren.

Vaak treedt er door middel van overbelasting, stress of inactiviteit (pijn)klachten op in de rug.
Wanneer u last krijgt van uw rug moet het met 3-5 dagen weer overgaan. Mochten de klachten blijven aanhouden kunt u een afspraak maken met de manueel therapeut voor een onderzoek en behandeling.

Veelvoorkomende klachten zijn:

  • Hernia
  • Spit of lumbago
  • Klachten/ beperkingen van een facet gewricht
  • Geirriteerde tussenwervelschijf
  • Spierspanning of triggerpoints in de lage rug
  • Artrose van de wervelkolom

Bij Neil terecht gekomen met een hardnekkige blessure in mijn arm. Het botvlies en de pees bij mijn elleboog bleken fors geirriteerd. Door een goede diagnose, de kundige behandelingen (geen pretje) en oefeningen thuis ben ik eindelijk van mijn klachten af!

Christiaan Eleveld
Christiaan EleveldFitness & Voetbal

Na een zware enkelblessure heb ik zaterdag voor het eerst weer een wedstrijd kunnen voetballen na 4 maanden. Dit dankzij Fysio2Fit! Dankzij de goede behandelingen en trainingen sta ik weer op het veld zonder pijn!

Berber Hokwerda
Berber HokwerdaVoetbalster vv Winsum Vrouwen 1

Een half jaar geleden heb ik een zware operatie aan mijn enkelbanden gehad na veel blessureleed aan mijn enkel. Door de sportgerichte behandelingen bij Fysio2Fit kan ik na 2 jaren eindelijk weer op niveau voetballen bij vv Winsum 1!

Joshua van Dijk
Joshua van DijkVoetballer vv Winsum 1

Met volleyballen gestopt na 2 jaren aanhoudende knieklachten. Fysiotherapie heeft mij voorheen niet geholpen. Door Neil zijn behandelingen zijn mijn knieën veel sterker geworden en kan ik alles weer doen zonder pijnklachten! Ik ga nu Hockeyen, zin in!

Carlijn Engelsman
Carlijn EngelsmanVolleybal/Hockey

Na 4 jaar een 10 banenkaart te hebben gehad bij fysiotherapeuten voor rugklachten ben ik terecht gekomen bij Fysio2Fit. Hier wisten ze snel waar mijn pijnklachten vandaan kwamen en zijn we gericht aan de slag gegaan. Door zijn eveneens gerichte rek oefeningen icm de fysiotherapie kan ik weer eindelijk bewegen zonder rugklachten.

Nico de Vries
Nico de VriesFutsal Winsum

Ik begon het tennisseizoen erg ongelukkig met een peesirritatie in mijn schouder. Geen competitie dacht ik… Echter met de behandelingen van Neil en de oefeningen kon ik 6 weken later weer tennissen en heb zelfs 3 competitiewedstrijden gespeeld!

Manon van Olst
Manon van OlstTennister, TC Winsum

Afspraak maken